• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Універсальний набір інструмента: який краще обрати

Кожен з нас стикався з такою ситуацією, коли необхідно забити цвях, підтягнути гайку або закриття шуруп. Добре, якщо необхідний інструмент під рукою. Тому універсальний набір інструменту — відмінний варіант. Як правило, це понад 50 одиниць різного інструменту на всі випадки життя. Набори комплектуються в спеціальні ящики або валізи, це додатковий плюс для зручності зберігання і транспортування.

Набір інструменту Набір інструменту

На сьогодні серед провідних виробників універсальних наборів можна виділити таких: Kraftool, Miol, Stayer, Toptul, Зубр. Продукція цих виробників широко поширена як серед домашніх майстрів, автомобілістів, так і серед професіоналів, наприклад, власників великих СТО. Висока якість матеріалу, хороший асортимент інструменту, зручність і комфорт — це відмінні риси продукції авторитетних виробників.

Отже, якими саме інструментами повинен комплектуватися універсальний набір і на що варто звернути увагу?

Молоток — найвідоміший незамінний інструмент не тільки в побуті, але й в промислових сферах. Варто звернути увагу спершу на матеріал, з якого він виготовлений, його вагу і форму головки. Як правило, набори комплектуються слюсарними молотками, де одна сторона головки квадратна, а протилежна їй — скошена. Є варіанти молотків з обценьками. Залежно від планованих робіт потрібно вибрати один з варіантів.

Набір інструменту Набір інструменту

Викрутки — невід'ємна частина універсального набору. Оптимальний варіант — кілька викруток різних розмірів під прямий шліц, хрестоподібних і під шуруп «зірочка».

Наявність тріскачки з комплектом головок буде, безсумнівно, плюсом, який оцінять, наприклад, автомобілісти і працівники СТО.

При необхідності витягти цвях, перекусити дріт або чи щось подібне, затиснути який-небудь матеріал, знадобляться пасатижі, зокрема кліщі і кусачки. Універсальні набори часто комплектуються інструментом середнього, найбільш поширеного розміру. Тому використовувати їх можна буде практично в будь-якій ситуації.

Як показує практика, під час багатьох робіт необхідно користуватися гайковим ключем. Найкраще вибирати набір інструменту з комплектом двосторонніх ключів і різноманітним розмірним асортиментом. Не зайвим буде наявність універсального розвідного ключа. Адже цей інструмент виручає майстрів у багатьох ситуаціях.

Крім основних перерахованих вище інструментів, набори також комплектують воротками, карданами, перехідниками, подовжувачами різних розмірів, рулеткою і свічковими головками.

Набір інструменту Набір інструменту

Перевага універсального набору полягає в тому, що його складові можна використовувати в будь-якій ситуації. Відмінності наборів складаються в незначних особливості. Завдяки широкому асортименту комплектацій є можливість підібрати універсальний набір, який максимально відповідатиме вашим потребам.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.