• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Makita рекомендує: осінь 2015

Напередодні нового сезону провідні фахівці японської корпорації Makita рекомендують звернути увагу на кілька продуктів в категоріях бензорізи та ланцюгові пили. Пропонуємо ближче познайомитися з пріоритетними товарами. Серед них 4 моделі ланцюгових пил і дві моделі бензорізів.

Бензопили Makita поділяються самим виробником на три групи:

1. Побутові, тобто бензопили хобі-класу з маркуванням «S» в назві моделі. Пили такого класу не можуть похвалитися дуже потужним двигуном, проте, мають цілий ряд істотних переваг: простота експлуатації, економічність, компактність і невелика вага. Такої пили буде цілком достатньо для того, щоб зрізати невелике деревце, тобто, бензопила хобі-класу ідеально підійде для виконання основних побутових завдань. До речі, моторесурс таких пил в середньому становить 20 мотогодин на місяць, а це близько 40 хв щоденної експлуатації.

Бензопила Makita

2. Бензопили напівпрофесійного рівня маркуються латинською літерою «F» і підійдуть для виконання найширшого кола завдань. Як правило, такі пили обов'язково повинні бути в арсеналі комунальних підприємств для обрізки дерев, валки лісу і т.д. Оптимально використовувати ланцюгову пилу такого класу не більше 6-7 годин на день.

3. Професійні бензопили маркуються літерою «P» і оснащені двигунами потужністю понад 2,5 кВт. Відмінною рисою професійних ланцюгових пил є те, що вони виготовлені з виключно міцного і зносостійкого матеріалу, а великий моторесурс дозволяє інтенсивно працювати з бензопилою протягом 10-16 годин.

Бензопили хобі-класу

Пила Makita EA3203S40B призначена для використання в приватних господарствах. Сама ланцюгова пила оснащена шиною довжиною у 40 см, потужність її складає 1,84 кінських сил, при чому вага всього лише 4,1 кг.

Бензопила Makita EA3502S35/40B також розрахована на виконання стандартних побутових завдань в приватному господарстві. Вага ланцюгової пили складає 4,3 кг, бензодвигун потужністю 2,3 кінських сил, а також є можливість використовувати шину довжиною у 35 см або 40 см.

Обидві моделі забезпечені технологією легкого старту (легкого запуску бензодвигуна), зручним перемикачем «Старт/Стоп», металевими амортизаторами, відмінною системою фільтрації повітря, безключовою натяжкою ланцюга, а також регульованим мастильним насосом.

Бензопила Makita

Бензопила класу профі:

Ланцюгова пила Makita EA6100P45E — ідеальний варіант для фермерських і/або лісових господарств, комунальних підприємств. Пила оснащена шиною довжиною у 40 см, а об'єм двигуна складає 61,0 см³ і має потужність в 4,6 кінські сили. При такому досить потужному двигунові, вага самої бензопили становить всього лише 6,0 кг. Щодо переваг цього помічника, то можна виділити функцію Easy Start/MPI, що забезпечує легкий і швидкий старт. Металеві амортизатори і хороша система фільтрації повітря забезпечують зручність і надійність. Включена також особлива технологія Makita SAS, яка гарантує підвищену потужність бензодвигуна в найширшому діапазоні робіт, а також забезпечує більш економічну витрату палива (скорочення близько на 20%) + регульований мастильний насос.

Акумуляторна ланцюгова пила

Ланцюгова пила Makita DUC302Z стане незамінним помічником для робіт як на будівельному майданчику, так і в фруктовому саду. Простота використання, абсолютна автономність від електричної мережі й від необхідності в пальному роблять цю пилу однією з найпопулярніших і потрібних на ринку. Пила оснащена досить потужним електродвигуном, при чому вага її становить всього 4,1 кг. Крім того, працює така акумуляторна пила від сучасних літій-іонних акумуляторів Makita, які відрізняються своєю компактністю, легкістю, відсутністю ефекту пам'яті та супершвидким заряджанням. Ще однією перевагою цієї пили є можливість натяжки ланцюга без залучення додаткових інструментів, тобто безключовим методом.

Що стосується бензорізів, то Makita пропонує звернути увагу на такі дві моделі як EK6101 і EK7651H.

Бензорізи широко використовуються під час проведення ремонтно-будівельних робіт автомобільних доріг, під час будівництва та реконструкції залізниць, а також спостерігаються на службі у працівників Міністерства надзвичайних ситуацій.

Бензорез Makita

Бензоріз Makita EK6101 оснащений двотактним бензиновим двигуном потужністю 4,3 кінських сил, а диск діаметром у 350 мм забезпечить точний і акуратний процес різання з максимальною глибиною 130 мм. До переваг бензорізу можна віднести: простоту управління (за допомогою одного важеля), компактні розміри та невелику вагу (8,9 кг), автоматичну систему натягування ременя, можливість підключення води, а також технологію легкого старту і технологію Makita SAS (збільшення потужності та скорочення витрати палива).

Бензорез Makita

Бензоріз Makita EK7651H — перший у світі бензоріз з чотиритактним бензиновим двигуном, потужність якого складає 4,5 кінських сил. Основною перевагою такого бензорізу є те, що він вимагає мінімальних експлуатаційних витрат і максимально простий у використанні, адже нема потреби готувати паливну суміш з чітким дотриманням пропорцій. Для ефективної роботи такої машини досить використовувати звичайний бензин як пальне і чотиритактне мастило, яке, до речі, в рази дешевше для двотактних двигунів.

Ця модель бензорізу також оснащена системою автоматичного натягування ременя, функцією легкого старту, а ще доповнюється спеціальним комплектом для підключення води. Диск бензорізу діаметром 350 мм з максимальною глибиною різання у 122 мм, а вага інструменту становить всього 5,9 кг. В поєднанні з компактним, продуманим дизайном це робить бензоріз дуже зручним для транспортування.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.