• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Новинки для акумуляторних інструментів фірми Bosch і Makita

Плануєте купити акумуляторний дриль, шурупокрут, будь-який інший інструмент або в арсеналі ваших інструментів вже є акумуляторні помічники — в будь-якому випадку ця інформація для вас! Світові лідери з виробництва електроінструменту Bosch (Німеччина) і Makita (Японія) пропонують воістину революційні новинки для зарядки акумуляторних блоків.

Що пропонує Bosch. Всі знають, що продукція ТМ Bosch — це еталон потужності, надійності та продуктивності, а також вона володіє інноваційною технологією бездротової зарядки акумуляторів.

Ця система складається зі спеціалізованого акумулятора і зарядного пристрою індукційного типу, де достатньо всього лише поставити інструмент на зарядний пристрій і батарея почне заряджатися. Виходить, що акумуляторну батарею не треба витягати з інструмента, а сам процес зарядки починається автоматично, як тільки акумулятор встановлюється на базу підзарядки. До речі, така система виключає необхідність використання додаткового акумулятора, а також дозволить істотно заощадити час.

Bosch

То як же працює ця система? Як і завжди, все геніальне досить просте — і в підставі акумулятора, і в зарядному пристрої встановлені котушки індуктивності, між ними утворюється магнітне поле, а сама індукція генерує струм зарядки в акумуляторну батарею.

Модернізовані акумулятори довговічні шляхом застосування унікальної новітньої технології Care Charging (дбайлива зарядка) і особливого корпусу батареї CoolPack.

Care Charging перешкоджає перевантаженню акумуляторної батареї внаслідок коротких циклів зарядки: спочатку зарядний пристрій визначає рівень заряду, а потім адаптує оптимально відповідний його режим. Наприклад, при невисокій потребі в зарядці, акумулятор заряджається з невеликим струмом, а якщо ж залишкова ємність акумулятора не нижче 85%, тоді зарядний пристрій залишається в режимі очікування, чим забезпечує захист акумулятора.

Bosch

Корпус CoolPack — унікальна розробка Bosch, в основі якої діє використання спеціального матеріалу, здатного ефективно відводити тепло через основу корпусу. Таким чином гарантується максимальний захист від перегріву всіх елементів акумулятора.

Розробники компанії використовували ще один вельми корисний функціонал — розпізнавання сторонніх об'єктів і невідповідних акумуляторних блоків для безпеки й тривалого терміну служби інструменту, акумуляторної батареї та бази зарядки.

До того ж варто відзначити, що така система зарядки акумуляторів є максимально безпечною, позаяк відсутні відкриті електричні контакти, а зарядна база надзвичайно пило-, волого- і брудостійка.

Ціна питання: акумулятор 18 В 4,0 А/час близько $120.

Що пропонує Makita. Японські розробники досконало знають наскільки важливо виконувати роботу швидко і своєчасно, тому витрачати більше як 1 год на зарядження акумулятора в наш час недозволена розкіш. Тому Makita пропонує оптимальне рішення — швидка система зарядки батареї всього за 22 хв.

Як працює ця система зарядки? Вся справа у вбудованому вентиляторі для охолодження акумуляторної батареї, яка дозволяє істотно скоротити час очікування перед початком процесу зарядки. Крім того, пристрій розроблений таким чином, щоб забезпечувати ефективне та рівномірне охолодження всіх елементів батареї й під час самого процесу зарядки. Це дозволяє не тільки скоротити час зарядки блоку живлення до рекордного значення, а й збільшує термін експлуатації самого акумулятора.

Makita

Інноваційна технологія для літій-іонних акумуляторів сприяє підвищенню щільності енергії, а це означає, що Li-Ion акумулятор Makita має продуктивність на 430 % більше, ніж, наприклад, акумулятор нікель-кадмієвого типу.

Ефективна та унікальна система комунікації між батарею та зарядним пристроєм дозволяє встановити зв'язок між кожним елементом блоку живлення і пристроєм зарядки для регулювання сили струму, напруги й температури — все це для максимально швидкої зарядки та максимально тривалого терміну експлуатації.

Ефективність роботи самого акумулятора Makita полягає у рівномірній розрядці всіх акумуляторних елементів. Також це дозволяє запобігти таким небажаним процесам, як надмірна розрядка/зарядка блоку живлення.

Ціна питання: акумулятор BL1840 18 В 4,0 А/час близько $160.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.