• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Звідки з'явилися назви брендів AL-KO і Bosch

AL-KO

Німецька компанія AL-KO була заснована Алоїсом Кобером ще в 1931 році у містечку Гроскетц, правда в той час це була лише маленька слюсарна майстерня.

AL-KO

Назва бренду — це своєрідна абревіатура імені та прізвища засновника компанії. Така назва починає фігурувати з історії бренду з 1965 року, коли в місті Обдах (Австрія) була заснована фірма по виробництву бетономішалок, снігоприбиральних лопат і підвальних вікон. Повна назва цієї компанії — AL-KO Maschinenfabrik. З того часу компанія постійно росла, розширювала сфери діяльності, завойовувала все нові й нові ринки.

ALKO

Маленька слюсарна майстерня, заснована Алоїсом майже 100 років тому, на сьогодні виросла в найбільшу в Європі корпорацію. Вона стала одним з найбільш авторитетних виробників садової техніки, кліматичної техніки, причіпного обладнання, елементів для автомобілів та будівельної техніки.

Bosch

Сьогодні дуже важко знайти людину, яка жодного разу не чула назву такого бренду, як Bosch. Німецька компанія, повна назва якої Robert Bosch GmbH, сьогодні є одним зі світових лідерів у виробництві будівельного електроінструменту та провідним постачальником технологій, товарів і послуг в промислових та автомобільних сферах. Досить часто виробничі компанії отримують назву в честь свого засновника, тому Bosch теж не виняток. Корпорація носить ім'я свого батька-засновника — Роберта Боша.

Bosch

Бош почав свою справу із заснування невеликого підприємства «Майстерня точної механіки і електротехніки», основним напрямком діяльності якої було виробництво різноманітного електричного обладнання. Уже на початку нового століття, з 1901 року, Bosch стає міжнародним постачальником комплектуючих для автомобілів.

bosch

На сьогодні, сфери діяльності компанії Robert Bosch GmbH це автомобільні запчастини, обладнання для діагностики і сервісу автомобілів, електроінструменти і побутова техніка, технології приводів і систем управління, будівельні технології та енергетика. Тепер, понад столітню історію розвитку та успіху, ім'я бренду Bosch стало прозивним і асоціюється в першу чергу з надійністю, високою якістю та сміливими інноваціями.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.