• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Потужні та надійні перфоратори DeWalt — відповідний вибір майстра

Перфоратори DeWalt

Перфоратор дуже схожий з дрилем — цей інструмент також належить до групи свердлильних. Однак, перфоратор свердлить отвори в бетоні, цеглі, натуральному та штучному камені ефективніше, ніж ударний дриль. У перфораторів значення енергії ударів досягає декількох джоулів і є однією з основних характеристик. Для дрилі це значення не вказується через свою меншовартість. Перфоратор нерідко багатофункціональний інструмент. Крім звичайного свердління є ще режими свердління з ударом і довбання. Таким чином, при необхідності його можна використовувати як відбійний молоток.

У цій статті розглянемо ключові особливості та переваги перфоратора марки DeWalt.

DeWalt — відомий американський бренд, який виробляє високотехнологічний професійний електроінструмент, оснащення та різноманітне приладдя. За свою більш ніж 90-річну історію DeWalt став торговою маркою номер один серед професіоналів. Це гігант з продажу на ринку Північної Америки. За останні кілька років ця компанія утримує провідні позиції в розвитку і розробці інноваційних технологій для інструменту. До того ж це найшвидша розвивальна компанія з виробництва електроінструменту у світі.

Перфоратори DeWalt

Основні характеристики електроінструменту і, зокрема, перфораторів DeWalt — це потужність, надійність, довговічність і високопродуктивність.

DeWalt стверджує, що потужність не завжди пов'язана з великою вагою. Це твердження підкріплюється інноваційними перфораторами SDS-Plus (2-4 кг) і SDS-Max (5-6 кг). Інструмент відрізняється відмінним співвідношенням - вага/продуктивність і подвоєною довговічністю.

Потужність перфораторів DeWalt коливається від 400 до 1500 і більше Вт. Чим більша потужність, тим більша продуктивність і швидкість роботи інструменту.

В якості робочих насадок використовуються: свердла, бури, зубила, піки, коронки, шліфувальні та полірувальні круги, мішалки для сумішей і т.д.

Перфоратори DeWalt

Перфоратори DeWalt оснащені різними додатковими функціями, що забезпечують максимальний комфорт роботи і високий рівень безпеки.

Завдяки функції електронного регулювання числа оборотів можна підібрати кількість ударів, ходів або оборотів відповідно до типу матеріалу і для поліпшення контролю над інструментом

Функція реверс забезпечує регулювання правого/лівого ходу.

Запобіжна муфта служить для активного захисту користувача та інструменту.

Електронний контроль плавного ходу запобігає стрибкоподібному руху інструменту під час запуску.

Підпружинена задня рукоятка сприяє зниженню рівня вібрації і збільшення зручності використання при виконанні робіт.

Редуктор в мастильній ванній і ланцюговий привід забезпечують максимальний термін служби інструменту і збільшують періоди між сервісними обслуговуваннями.

Інноваційна система ущільнювачів перешкоджає попаданню пилу й абразивних частинок в корпус перфоратора, що забезпечує тривалий термін експлуатації.

Крім того, перфоратори DeWalt відрізняються стильним ергономічним дизайном, чим дозволяє комфортно працювати навіть в обмеженому просторі.

Перфоратор DeWalt — це відмінний вибір як для будмайданчика, так і для дому. Адже безкомпромісну якість, надійність і продуктивність оцінить кожен.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.