• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Мінімийка для будинку — незамінний помічник у догляді за будинком

На сьогодні дуже поширені апарати високого тиску або мінімийки різного класу, а також величезна кількість аксесуарів до них. Ефективне прибирання і професійна чистота тепер доступні кожному. Якщо ви хочете придбати собі такого помічника, але досі вдаватися в питання «Де її використовувати?», — то раді вам повідомити, що в нашій статті ви дізнаєтеся всі необхідні і цікаві особливості щодо застосування цього апарату..

Під час прибирання приватного будинку, садової ділянки або присадибної території мінімийка буде однозначно незамінним помічником. Основний принцип роботи такого апарату — струмінь води під високим тиском. Таким чином, можна з легкістю очистити фасади будівлі, паркани, садові доріжки, садовий інвентар або меблі, запросто прочистити чи промити стоки — можна очистити майже все. Чистку килимів на професійному рівні також можна зробити вдома.

Мінімийки Мінімийки

Як правило, найскладніші забруднення зустрічаються в гаражі — плями нафтопродуктів, мастил, синтетичних барвників. Потужний струмінь води з легкістю видаляє навіть найстійкіші забруднення. Тому у власників побутових мінімийок немає проблем з прибиранням в таких місцях.

Помити вікна також не складає труднощів. Струмінь води не пошкоджує скло, а чиста вода не залишає після себе слідів - максимальна чистота і прозорість забезпечена.

Мінімийки Мінімийки

Будь-яку мінімийку можна доукомплектувати аксесуарами в залежності від ваших потреб. Кожен виробник пропонує величезну кількість насадок: від піноутворюваних аж до тих, що видають струмінь різної ширини або форми. Таким чином, прибирання буде максимально ефективним.

Побутові мінімийки допоможуть впоратися навіть з поливом саду. За допомогою адаптера необхідно під'єднати поливальний шланг до апарата. Його помпа закачує воду, а спеціальний фільтр дозволить використовувати забруднену воду.

Мінімийки

Використання спеціального водяного фільтра допоможе вам максимально продовжити термін служби такої машини. Він запобігає пошкодженню помпи від бруду. Тим більше, що якість і жорсткість води в наших водопроводах залишає бажати кращого.

Додатковою перевагою використання такого побутового апарату високого тиску буде економія. Ви економите і час, і витрачені зусилля, і ресурси, адже витрата води буде меншою на 80%, в порівнянні з використанням стандартного садового шланга.

Простота в експлуатації, комфортна робота, мобільність, компактність, широка область застосування і приємна ціна - досить переконливі аргументи на користь придбання побутової мінімийки, погодьтесь.

З упевненістю можна сказати, що кожен власник такого апарату знайде йому своє застосування і домашнє прибирання стане вже не таким нудним.

В нашому інтернет-магазині у розділі Миття і чищення великий вибір мінімийок різного класу, а також аксесуари і чистячі засоби для них.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.