• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Дренажні насоси Gardena

В господарстві дуже часто виникає ситуація, коли необхідно відкачати воду з приміщення або резервуара. Наприклад, затопило підвал чи поломка пральної машини в пральному приміщенні і т.д. В такому разі, як ніколи буде доречним наявність дренажного насоса в арсеналі вашого інструменту та обладнання.

Дренажний насос призначений для відкачування стічних, поверхневих або ґрунтових вод. Сьогодні ми познайомимо вас з дренажними насосами німецького виробника Gardena — постачальника №1 товарів в групах садової техніки, садового інструменту і обладнання для поливу.

Дренажний насос Gardena

Дренажний насос Gardena чудово підійде для таких робіт, як:

  • Осушення басейну, котловану або ставу.
  • Для того, щоб викачати воду із затопленого приміщення, наприклад, гаража, пральні чи підвалу.
  • При необхідності перекачати воду з цистерни в резервуар або бочку для дощової води і т.д.

Всі моделі дренажних насосів Gardena забезпечать подачу великого обсягу води в рекордно короткі терміни.

Дренажний насос Gardena

Для того, щоб визначитися з відповідною моделлю насоса, необхідно спершу визначити з якою водою йому доведеться працювати — чистою і/або забрудненою в малому ступені (частинки, що утримуються в діаметрі не повинні перевищувати 5 мм) або ж з сильно забрудненою водою (діаметр частинок може бути від 25 до 38 мм). У першому випадку вам підійдуть дренажні заглибні насоси Gardena, а другому — насоси Gardena для брудної води.

Про всі можливі переваги дренажних насосів із кожної категорії більше детально розглянемо на прикладі декількох моделей.

Дренажний насос Gardena

Отже, якщо обирати насос для перекачування або відкачування чистої, не дуже забрудненої води, тоді можна виділити класичну модель Gardena 6000 Classic. Ця модель оснащена автоматизованим поплавковим вимикачем з можливістю регулювання, що дозволить насосу автоматично вмикатися/вимикатися в залежності від встановленого рівня води. Він комплектується універсальним з'єднувачем, тому без будь-яких складнощів можна приєднувати шланги різного діаметру (в діапазоні від 13 мм до 38 мм). Дренажний насос Gardena 6000 має відмінні робочі параметри й характеристики. Так продуктивність його становить 6000 л/год, допустима глибина занурення до 7 м, а максимальна висота подачі води — 5 м. Цього і так задосить для побутового використання.

Крім того, такий насос Gardena відрізняється і тривалим терміном служби. А все завдяки використанню високоякісних матеріалів і комплектуючих, а також внаслідок використання спеціального функціонала для захисту двигуна (термовимикач запобігає перевантаження) і стабільної роботи обладнання.

Дренажний насос Gardena

Якщо ж потрібен більш потужний і продуктивний агрегат, вибирайте дренажний насос Gardena 9000 Aquasensor Comfort. Ця модель насоса оснащена спеціальним датчиком рівня води Aquasensor, який моментально спрацьовує і запускає насос при рівні води в 5 м. Наявність такого насоса убезпечить вас від такого сюрпризу, як затоплення підвалу або гаража, навіть в тому випадку, коли ви будете перебувати за межами будинку. Звичайно ж, насос має можливість налаштовувати і плавно регулювати показники рівня води включення і виключення. Таким чином можна налаштувати обладнання під певні умови або особливості використання.

Дренажний насос Gardena

Розглядаючи більш детально насоси Gardena для перекачування брудної води, можна виділити класичну базову модель — Classic 6000 (діаметр грязьових частинок до 25 мм). Продуктивність цього насоса становить 6000 л/год, а максимальна глибина занурення до 7 м. Як і всі насоси Gardena, ця модель оснащена поплавковим вимикачем/вмикачем з можливістю регулювання і має універсальний шланговий з'єднувач. Міцний корпус і надійний двигун, який, до речі, не вимагає технічного обслуговування і надійно захищений від перевантажень (термовимикачем), забезпечать досить тривалий термін служби обладнання.

Дренажний насос Gardena 13000 Aquasensor — це насос, що здатний швидко та ефективно перекачати сильно забруднену воду (діаметр частинок до 30 мм). Датчик Aquasensor дозволяє повністю автоматизувати роботу насоса, а можливість самостійно регулювати рівень води для вмикання/вимикання насоса робить такий інструмент дуже зручним і функціональним. Це високопродуктивна модель насоса, здатна перекачувати 13000 л рідини на годину, а компактні розміри і добре продумана конструкція дозволить використовувати цей насос в важкодоступних місцях, наприклад, маленьких стічних люках чи водопровідних шахтах.

Дренажний насос Gardena

Дренажний насос для брудної води Gardena 20000 Inox — потужна, функціональна і найпродуктивніша модель з усіх представлених брендом. Ідеально використовувати цей насос в тих випадках, коли воду потрібно відкачати швидко, у великій кількості і з великою потужністю. Ця модель прекрасно підійде як для побутового використання, так і для робіт на виробництві, адже насос здатний працювати з максимальною продуктивністю по нагнітанню аж до 20000 л рідини на годину, навіть сильно забруднену воду з частинками бруду до 38 мм в діаметрі. До списку переваг цього насоса входить і автоматичний регульований поплавковий вимикач, можливість перемикатися в ручний режим управління та шланговий з'єднувач універсальної конструкції, що дозволяє використовувати широкий діапазон шлангів.

Варто відзначити, що ця модель є насосом з категорії преміумклас. Насос Gardena 20000 виготовлений з матеріалів найкращої якості: чудовий і міцний корпус з нержавіючої сталі, надійний конденсаторний двигун з мінімальними показниками рівня шуму - все це гарантує довготривалу службу обладнання. Керування, налаштування і експлуатація насоса не викликає жодних труднощів, все продумано так, що б навіть недосвідченому користувачеві на інтуїтивному рівні було зрозуміло як працювати з обладнанням.

Отож, ми розповіли вам про дренажні насоси Gardena, які допоможуть вам з легкістю осушити калюжі, приміщення, стави і т.д. Визначили основний фактор підбору дренажного насоса — ступінь забруднення води, що перекачується, а також детально розглянули найпопулярніші моделі дренажних насосів Gardena в кожній категорії з різними показниками потужності. Сподіваємося, що ця інформація була для вас корисною і допоможе надалі зробити правильний вибір.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.