• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Що таке комбісистема. Вигода і переваги комбісистеми Gardena

Комбісистема Gardena — незамінний помічник у догляді за будинком і садом. У її складі всі інструменти, які необхідні для обробки землі на овочевих і квіткових грядках, а також для очищення садових доріжок, газону дворів і терас від бруду, опалого листя, снігу і льоду. Основна перевага комбісистеми Gardena це її раціональність. Одну рукоятку такої системи можна комбінувати з різними інструментами і охоплювати широке коло робіт. Таким чином, маючи одну рукоятку, ви сміливо можете підбирати весь необхідний навісний інструмент та самостійно створювати свою систему садового інвентарю. Всі навісні інструменти ідеально між собою поєднуються. Проста і точна фіксація за допомогою гвинта забезпечує відсутність вібрації, надійність і комфортну роботу, як у професіонала. Тому можете не хвилюватися.

Комбісистема

Ще однією перевагою комбісистеми Gardena є виняткова якість інструменту. Більшості користувачів відомо, що хороший садовий інструмент відрізняється своєю простотою в обігу і безпечною тривалістю роботи без відчуття втоми. Тому все це вам може гарантувати ця комбісистема!

Розглянемо основні навісні інструменти комбісистеми Gardena.

Для роботи в саду, городі:

Плуг. Плуг для копання овочевих грядок. Ним також можна нарізати борозни.
Культиватор Культиватори для розпушування і аерації ґрунту працює без ушкодження кореневої системи рослин. Їх є декілька видів і для різних типів ґрунту.
Плодознімач Плодознімач — ідеальний інструмент для збору фруктів з дерев без особливих зусиль. Плодоніжка зрізається за допомогою леза з нержавіючої сталі, а фрукт поміщається в миючий мішок. Шарнірне з'єднання дозволяє регулювати робочий кут інструмента, чим дає можливість проникати у важкодоступні місця і полегшувати процес збору фруктів.
Мотика Мотика зі сталевим лезом служить для ефективного підгортання і розпушування ґрунту.
Граблі Граблі Різноманітні граблі. Вони застосовуються для очищення, аерації та вирівнювання грядок, збору листя, зрізаної трави та іншого садового сміття, а також для видалення моху і сухої трави.

По догляду за двором і садом:

Щітка Щітка Щітки корисні для прибирання саду, території навколо будинку, терас і балконів, а також для легкого очищення щілин або швів між плитками. В щітках використовується щетина високої якості, що забезпечує оптимальну чистоту і максимально ефективне прибирання.
Щітка для кутів Кутова щітка — ідеальний інструмент для видалення павутини та пилу на висоті до 5 м.
Щітка-жолоб Щітка для очищення жолобів. Кут нахилу можна регулювати завдяки шарнірному з'єднанню. Таким чином, щітку можна підлаштовувати під кожен жолоб.
Пила Сучкоріз Різальний інструмент — пили і сучкорізи. Леза імпульсно загартовані і мають спеціальне хромоване покриття, що забезпечує професійну якість різання і захищає їх від корозії та іржі.

Прибирання в зимовий період:

Лопатка Лопати для легкого прибирання снігу. Високоякісний пластик, морозостійкий (до -40°C), що особливо важливо в умовах нашого клімату, крім того, пластик стійкий до впливу солей. Підходить для очищення всіх видів ґрунту, натурального каменю, тротуарної та керамічної плитки.
Скребок Скребки потрібні для легкого видалення льоду і щільного снігу. Також цей скребок без жодних проблем видаляє твердий або скам'янілий земляний бруд. Тому таким скребком можна користуватися цілий рік.

Завершальним елементом комбісистеми, власне, є сама рукоятка. Вона може бути виконана з дерева або алюмінію, яка представлена кількома варіантами довжини (130, 150 або 180 см). Залежно від особливостей кожного користувача, можна підбирати найзручніший розмір (довжину) рукоятки. Телескопічна ручка з регульованою довжиною дозволить працювати на висоті до 5 м.

Скомпонувати і замовити свою комбісистему Gardena ви можете у розділі садовий інвентар інтернет-магазину Kulibin.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.