• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Культиватори і мотоблоки: подібності та відмінності

Обробка землі на присадибних ділянках, фермерських та сільськогосподарських угіддях однозначно передбачає роботу з культиватором або мотоблоком. Ці два агрегати дуже схожі між собою, але водночас мають деякі суттєві відмінності. У цій статті ви самостійно зможете дізнатися, в чому ж основна відмінність між цими двома помічниками.

Husqvarna-tr-430

Мотоблок — це певною мірою малогабаритний трактор, який застосовується для суцільної і міжрядної обробки ґрунту. Він може бути оснащений картоплекопачем, водяним насосом, косаркою, візком або причепом для транспортування вантажівок. Така потужна техніка однозначно стане в пригоді для вирішення ваших сільськогосподарських завдань.

Мотоблок viking Мотоблок

Культиватор – широко поширена в сільському господарстві техніка. Вона допомагає боротися з бур'янами, а також здійснювати розпушування, підгортання ґрунту та його вологозбереження. Багато виробників пропонують додаткове навісне обладнання, як аксесуари для мотокультиваторів. Наприклад, плуг для здійснення обробки борозен садових клумб, граблі для очищення газону від моху, особливі насадки для максимально ефективного видалення бур'янів. Для створення отворів в ґрунті радимо використовувати скарифікатор, таким чином, ви поліпшите проникнення добрив та вологи повітря в нижні його шари. А для легкого і швидкого створення рівних кромок (крайок) скористайтеся кромкорізом. За допомогою додаткового обладнання можна не тільки розширити список виконуваних робіт, але і збільшити можливості в основній сфері його застосування. Наприклад, скандинавський виробник Husqvarna пропонує додаткові фрези для збільшення робочої ширини культиватора.

Культиватор Культиватор

Мотокультиватор не такий потужний як мотоблок, він виконує трохи менше функцій, але в той самий час відрізняється рядом істотних переваг. В сучасних культиваторах поєднується потужність, надійність, компактність і мала вага (до 60 кг). Це дозволяє легко транспортувати техніку і дає можливість комфортно працювати навіть в умовах обмеженого простору, наприклад, на садовій ділянці або на клумбах. До того ж така техніка набагато оперативніша та простіша в експлуатації.

Для власників земельних ділянок до 1 га більш раціональним і оптимальним вибором, безсумнівно, буде культиватор. Виробники вже зі світовим ім'ям - Husqvarna, Al-ko, McCulloch, Sadko пропонують найширший асортимент витривалих і продуктивних культиваторів. Техніка розробляється з урахуванням новітніх технологій і напрацювань, перевірених роками. Велика увага приділяється, звісно, безпеці та зручності самої роботи. Тому культиватор — це та техніка, яка врази полегшить вам роботу і в саду, і городі та підійде для внесення компостного добрива і торфу навіть на глинистих і важких ґрунтах.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.