• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Кущоріз Gardena — найкращий вибір для будинку

Німецький бренд Gardena добре відомий практично кожному садівникові, адже це основний постачальник садової техніки та інвентарю. Компанія пропонує найповніший асортимент товарів для догляду за газоном та для роботи в саду. Велика популярність продукції цієї торгової марки пояснюється високою якістю, продуктивністю, функціональністю і продуманими дизайнерськими рішеннями.

Звичайно ж, в асортименті виробника є і кущорізи — основний садовий інструмент, який допоможе довести до ладу живопліт, допоможе доглядати за кущами та невеликими деревами. З наявністю кущоріза навіть садівник-початківець зможе відчути себе професійним озеленювачем або ландшафтним дизайнером, адже цей інструмент дозволить зробити ідеальну обрізку і художньо оформити живопліт.

Кущоріз Gardena

Кущоріз Gardena може бути оснащений електричним двигуном або працювати за допомогою акумуляторної батареї. Для невеликих ділянок або там, де немає електрики краще вибирати акумуляторну модель. Всі акумуляторні кущорізи Gardena оснащені літій-іонними батареями нового покоління. Такий акумулятор гарантує максимально тривалий час автономної роботи. Зручна опція — індикатор рівня заряду, таким чином оператор завжди буде контролювати свою роботу і розраховувати сили інструменту. Якщо потрібна велика потужність і електрична розетка не віддалену від робочого місця, вибирайте електричний кущоріз. Такий інструмент гарантуватиме високопродуктивну, енергійну роботу досить тривалий проміжок часу.

Кущоріз Gardena Кущоріз Gardena

Все кущорізи Gardena оснащені високоякісними лезами з призеційним лазерним заточуванням. Окремо варто відзначити особливу спеціально розроблену форму лез, завдяки якій ви зможете виконати ефективну, швидку й акуратну стрижку, навіть чагарники з товстішим гіллям не будуть проблемою.

Дизайн інструменту розроблений так, щоб користувач отримував максимальний комфорт під час роботи. Вага кущоріза оптимально збалансована, щоб не викликало перенапруження рук оператора. Різальний блок можна повертати на 90° — таке інноваційне рішення дозволить виробляти бічну стрижку без особливих проблем і незручностей, навіть без необхідності міняти положення рук.

Розробники та фахівці корпорації Gardena подумали про те, щоб робота була не тільки максимально продуктивною і комфортною, а й максимально безпечною. Кущорізи для живоплотів мають спеціальний захист, який забезпечує надійну безпеку від віддачі інструмента.

Кущоріз Gardena Кущоріз Gardena

Кожна модель кущоріза Gardena має свої особливості, певні моделі розробляються під відповідні умови роботи або конкретні вимоги. Розглянемо найпопулярніші і затребуваніші варіанти.

Акумуляторні ножиці Gardena ClassicCut ідеально підійдуть для стрижки крайки газону, особливо у важкодоступних місцях, наприклад, біля бордюру, вздовж стін і парканів. Така модель може бути оснащена спеціальною телескопічною рукояткою, яка дозволить працювати в положенні стоячи — все для максимальної зручності користувача.

Якщо перед вами стоїть декілька різнопланових завдань, наприклад, виникла необхідність підрівняти траву і прорідити чагарники чи надати форму кронам невеликих дерев і оформити живопліт, в такому випадку вибирайте кущоріз Gardena ComfortCut. Цей кущоріз укомплектований двома ножами — один для трави (ширина 8 см), а другий — для чагарнику (довжина леза 18 см). Важливий момент — заміна лез не вимагає використання спеціалізованого інструменту і займає лічені хвилини.

Кущоріз Gardena ErgoCut практично професійна модель, за допомогою якої навіть новачок зможе оформити сад, так наче над ними працювали професіонали. Все залежить тільки від вашої фантазії - рівні геометричні форми, сфери або спіралі — можливо все. До речі, якщо вас цікавить саме контурна стрижка, рекомендуємо звернути увагу на модель Gardena ContourCut. Зверніть увагу, що кущорізи для живоплотів мають значну відстань між ножами, що запобігає вислизанню листя, тим самим забезпечуючи рівну й акуратну стрижку.

Кущоріз Gardena

У лінійці товарів Gardena є спеціальні кущорізи з телескопічною рукояткою-штангою, які дозволять доглядати за високими живими огорожами без використання драбини. Робоча висота кущоріза може досягати до трьох метрів, а особлива ергономіка, оптимізація і збалансований розподіл ваги інструменту забезпечать ефективну роботу без необхідності докладати значних зусиль, не кажучи вже про те, що оператор не буде відчувати абсолютно ніякого дискомфорту.

Кущоріз Gardena

За допомогою будь-якого кущоріза від Gardena ви зможете проявляти свою креативність, створювати неймовірні форми живоплотів, дивувати оточуючих своєю фантазією і майстерністю ландшафтного дизайну. Все в ваших руках.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.