• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Яку бензопилу купити для дому

Бензопила обов'язковий інструмент як для власників приватних будинків і ділянок, так і для працівників лісових господарств та комунальних служб.

Сьогодні на ринку України велика кількість виробників пропонують десятки різних моделей бензопил. Ми спробували вибрати найкращі, найпопулярніші і найавторитетніші моделі бензопил у своєму класі.

Якщо розглядати бюджетний сегмент, то найбільш популярною і затребуваною бензопилою буде GoodLuck GL4500. Ця бензопила має досить велику потужність (2,7 к.с.) і разом з тим, вона дуже легка в керуванні. Підійде для дачі або приватного будинку. Чудово справляється з обрізанням гілок дерев, буде вірним помічником при заготівлі дров. Робота з цією бензопилою буде не тільки ефективною і комфортною, але і безпечною. Виробник використав такі засоби захисту для оператора як: інерційне гальмо ланцюга, захист від зворотного удару, функція миттєвої зупинки ланцюга. Простота і надійність роблять цю бензопилу незамінною для сезонних робіт в невеликому саду чи на дачі.

Бензопила GL4500 Бензопила GL4500

З бензопил середнього класу, безсумнівно, виділяється Echo CS-352ES/35PS. Японський виробник створив витривалу бензопилу для важких робіт в садах, на фермах, лісових господарствах і на будівництві. За порівняно невелику вартість ви отримуєте надійний інструмент, який створювався із застосуванням вже перевірених часом японських технологій, а також інноваційних розробок компанії Echo. Причиною тривалого терміну служби інструмента слугує спеціально розробленому покриттю для стінок циліндра. Колінвал і шатун виготовлені з матеріалів високої якості, що також дозволяє значно збільшити термін служби бензопили. Такі особливості цілком порадують кожного. Система легкого запуску дозволяє без зайвих зусиль запустити бензопилу навіть в холодну пору року. Варто відзначити і те, що ця бензопила дуже проста в експлуатації і обслуговуванні. Безумовно, всі ці особливості і характеристики роблять бензопилу Echo CS-352ES/35PS лідером продажів у своєму класі.

Echo CS-352ES/35PS Echo CS-352ES/35PS

Серед «важкоатлетів» лідирує бензопила шведського виробника — Husqvarna 365. Ця модель добре відома і користується великим авторитетом у найвимогливіших користувачів, що працюють в найважчих умовах. Оптимальна вага, висока потужність (4,6 к.с.) І міцний двигун роблять цю професійну бензопилу універсальною, призначеною для виконання широкого кола завдань. Техніки Husqvarna розробляли цю модель в співпраці з професійними лісорубами. Саме тому бензопила є лідером у споживачів, має високу продуктивність, міцність і ефективність. Система легкого запуску, ефективна антивібраційна система, ергономічне захоплення - все це забезпечує максимальний комфорт і безпеку роботи.

Husqvarna 365 Husqvarna 365

Визначивши як часто і для чого ви будете використовувати бензопилу, ви зможете без проблем вибрати відповідну модель.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.