• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Устаткування для поливу городу і газону. Переваги продукції Gardena

Важко вже, мабуть, уявити собі заміський будинок, дачну ділянку чи приватний будинок без саду, газону або хоча б невеликої галявини. Сад або зелений оазис — це місце відпочинку і відновлення сил після трудових буднів. Розробити унікальний ландшафтний дизайн і виконати всі необхідні посадки недостатньо, для того аби щодня насолоджуватися зеленню і розмаїттям кольорів необхідно постійно доглядати за рослинністю. Основне живлення для вашого газону, огорожі, дерев і квітів — є вода. Умілий і своєчасний полив гарантує те, що ваш газон буде зеленіти, а квіти пахнути і радувати яскравими фарбами, навіть в періоди тривалої відсутності дощів.

Відома на весь світ німецька компанія Gardena, загальновизнаний лідер виробництва садових інструментів і обладнання, пропонує своїм покупцям прекрасні рішення для забезпечення повноцінного поливу, в тому числі систему автоматичного поливу і «розумний» полив вихідного дня. У цій статті ми хочемо познайомити вас з широким асортиментом продукції Gardena — дощовики, пістолети для поливу, системи крапельного поливу і т.д.

Полив Gardena

Полив газону можна здійснювати самостійно або ж за допомогою спеціалізованого обладнання. У першому випадку вам знадобляться наконечники-пістолети для поливу. У другому — на допомогу прийдуть мобільні дощовики. Використовуйте їх для зрошення газону, овочевих грядок або квіткових клумб. Давайте розглянемо пропозиції компанії докладніше.

Пистолети для поливу Gardena підійдуть для будь-якого випадку і для будь-якого типу рослинності: дбайливе обприскування — для квітів, розпорошення — для теплиць, а потужний струмінь води можна використовувати для очищення під'їзних доріг і садових доріжок. В асортименті цього виробника є також штанги-розпилювачі, які ідеально підійдуть для зрошення великих площ овочевих або квіткових грядок, а також будуть просто незамінні для поливу в важкодоступних чи високо розташованих ділянках. Ергономічний дизайн, функціональність і додаткові інноваційні характеристики — все це пістолет для поливу Gardena. Можливість регулювати струмінь і натиск води ґарантує просте, зручне і повноцінне зрошення вашого саду.

Полив Gardena

Автоматичний полив забезпечать неймовірно прості в установці і у використанні дощувачі. Мобільний дощувач можна підібрати під будь-який тип рослинності та будь-яку форму ділянки або саду. Всі необхідні налаштування, наприклад, кут і дальність поливу, можна встановити прямо на дощувачі. Таким чином, ви зможете істотно заощадити витрата води на полив, а також звільнити себе від щоденних турбот, а зекономлений час проводити з сім'єю. До речі, в асортименті Gardena є спеціальні шланги-дощувачі., які виконують крапельний полив не пошкоджуючи тендітні рослини. Це ідеальний варіант для грядок, квіткових клумб, живоплоту, а також вони просто незамінні на вузьких ділянках саду.

Полив Gardena

Автополив — це відмінний варіант для зайнятих людей, для тих, хто часто подорожує чи відправляється у відрядження. Системи дощування або мікрокраплинний полив налаштовуються за допомогою спеціального комп'ютера і працюють повністю автоматично. З системою автополиву ви сміливо можете відправиться у відпустку і не турбується про рослини.

Отже, розглянемо основні види систем автоматичного поливу Gardena.

Системи дощування Gardena — це найширший асортимент висувних дощувачів, які, абсолютно непомітні в режимі очікування, працюють практично безшумно. Варто відзначити, що саме системам дощування віддають перевагу професійні садівники і саме вони рекомендовані кращими ландшафтними дизайнерами. До того ж такі системи поливу користуються великою популярністю і в комерційних організаціях. Систему дощування можна підібрати залежно від розмірів і форми оброблюваної ділянки.

Полив Gardena

Виділяють також системи мікрокраплинного поливу. Це тип зрошення за допомогою якого коріння кожної рослини отримують саме стільки води, скільки йому необхідно. До того ж, купити крапельний полив для городу означає зекономити до 70 % води в порівнянні з альтернативними видами зрошення, ґрунт зволожується рівномірно і м'яко, повністю відсутнє надмірне випаровування або витік води. Система мікрокраплинного поливу, як правило, включає в себе таке обладнання для поливу городу: майстер-блоки (знижують початковий тиск для правильної роботи крапельниць), крапельниці (для дозованого поливу), наконечники для поливу (забезпечать зрошення у вигляді бризок в діапазоні 90°-360°), а також дощувачі (для прямокутних або квадратних ділянок, наприклад, овочеві грядки чи клумби з квітами). До речі, за допомогою спеціального дозатора для добрив ви зможете забезпечити не тільки полив рослин, але і їх живлення корисними елементами.

Полив Gardena

Полив Gardena включає в себе спеціальну систему поливу в вихідні дні. Це повноцінний полив рослин у горщиках без використання водопровідного крана, неймовірно зручний і простий спосіб догляду за рослинами як на відкритому повітрі, так і в приміщенні. Зовсім не обов'язково бути власником приватного будинку чи великого саду, адже за допомогою такої системи ви можете облаштувати зелений оазис на балконі або терасі, а вирушаючи в подорож — безтурботно відпочивати, не хвилюючись за стан рослин.

Полив Gardena

Окрема категорія товарів в розділі автоматичного поливу Gardena — це спеціальні комп'ютери і таймери подачі води , власне, саме ці прилади і забезпечують управління поливом. Вся ця розумна техніка не вимагає глибоких понять в програмуванні тому вона зрозуміла інтуїтивно, а всі елементи управління розміщені на основній панелі і не викликають абсолютно ніяких складнощів з налаштуванням. Додатково до комп'ютера можна підключити датчик дощу або датчик вологості, що допоможе зробити вашу систему поливу ще більш раціональною і економною.

Полив Gardena

Хотілося б сказати ще декілька слів про подачу води, а саме про садові шланги Gardena, адже полив неможливий без такого обладнання. Шланги цього виробника якісні, витривалі щодо тиску води, а також не перекручуються навіть під впливом дуже високого тиску води. Вони стійкі до будь-яких погодних умов, не схильні до негативного впливу ультра-фіолетових променів, а також не заплутуються у вузли. Такий шланг — це базовий елемент будь-яої зрошувальної системи, тому ідеальне сполучення з усіма елементами автополива грантовано.

Полив Gardena

Наостанок хотілося б дати ще поради по догляду за садом, зокрема деякі особливості і хитрощі щодо поливу рослин.

По-перше, весь час підтримуйте рівень вологості ґрунту і не забувайте, що краще поливати рідше, але великою кількістю води, ніж потроху і часто. Наприклад, 1-2 рази в тиждень поливайте квіткову клумбу достатньою кількістю води.

Полив Gardena

По-друге, полив найкраще здійснювати рано-вранці або ввечері, таким чином можна уникнути такого процесу, як надмірне випаровування вологи. Листя намагайтеся не поливати зовсім, адже коли воно вологе, то схильне до різних захворювань, а в ясний і жаркий день може запросто отримати сонячний опік.

По-третє, стежти за тим, аби полив здійснювався рівномірно навколо всього кореня або стебла рослини. Намагайтеся контролювати витрату води, аби уникнути утворення болота, тому що заболочування ускладнює доступ повітря до кореневої системи рослини, а це призводить до загибелі всієї рослини.

Полив Gardena

Система поливу Gardena — це турбота про ваші рослини, можливість звільнити себе від зайвої роботи, а також зменшення фізичних навантажень під час догляду за ділянкою, адже обладнавши газон, город, сад або будь-яку теплицю системою автополиву у вас повністю зникне необхідність носити важкі відра і лійки з водою, а також з'явиться можливість істотно скоротити витрати води.

Сподіваємося, що наша стаття була корисною для тих, хто всерйоз замислюється про покупку зрошувальної системи, і тих, хто просо любить свій сад або зелений куточок у квартирі.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.