• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Акумуляторна техніка Husqvarna: асортимент 2016 року

Подробиці про моделі акумуляторної садової техніки Husqvarna. Асортимент 2016 року: ланцюгові пили, мотокоси, кущорізи, висоторізи, повітродувки і газонокосарка.

husqvarna

Акумуляторна техніка для саду торгової марки Husqvarna має ряд суттєвих переваг:

  • Нема потреби готувати паливну суміш – як для техніки з бензиновим двигуном — , що вже суттєво полегшує і спрощує використання інструменту. Це особливо важливо для новачків, адже управління і запуск мотокоси і бензопили автоматично стає простішим і зручнішим. Крім того, фінансова економія – не треба використовувати бензин і купувати дороге мастило для двигунів
  • Практично відсутня необхідність в техобслуговуванні
  • Невелика вага - комфортна і легка робота
  • Дуже низький рівень шуму – високий рівень комфорту для користувача і оточуючих
  • Економія на сервісному і ремонтному обслуговуваннях
  • Акумулятор і зарядний пристрій необхідно купувати окремо, але плюс уже в тому, що ці аксесуари підходять відразу декільком інструментам. Тобто можна купити, наприклад, бензопилу Husqvarna, мотокосу і повітродувку та всього 1 акумулятор і зарядний пристрій. Зручно і вигідно.

husqvarna akk

Всі продукти з цієї серії оснащені акумулятором нового покоління Li-Ion. Такі батареї характеризуються довготривалістю, відсутністю «ефекту пам'яті», високою продуктивністю, крім того, ці акумулятори дуже швидко заряджаються.

Асортимент акумуляторної техніки Husqvarna в 2016 році включає такі продукти:

1. Акумуляторна пила Husqvarna 136Li – відрізняється простотою використання, зрозумілою навіть на інтуїтивному рівні, спеціальною функцією економії енергії, яка дозволить збільшити час роботи на одному заряді акумулятора, а також без інструментального натягу ланцюга. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В; довжина шини – 30 см; крок ланцюга – 3 / 8", вага без акумулятора – 3,0 кг.

husqvarna pili

2. Акумуляторна пила Husqvarna 436Li – оснащена безщітковим двигуном, що гарантує максимально тривалий термін служби, відрізняється своєю простотою використання, зрозумілою навіть на інтуїтивному рівні, спеціальною функцією економії енергії, яка дозволить збільшити час роботи на одному заряді акумулятора, а також без інструментального натягу ланцюга. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В, довжина шини – 30 см, крок ланцюга – 3 / 8", вага без акумулятора – 2,7 кг.

3. Акумуляторна травокосарка Husqvarna 136LiL - відрізняється простотою використання, зрозумілою навіть на інтуїтивному рівні, спеціальною функцією економії енергії, яка дозволить збільшити час роботи на одному заряді акумулятора. Для максимальної зручності користувач може відрегулювати рукоятку «під себе», а телескопічна штанга гарантує зручність зберігання і транспортування. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В, діаметр косіння – 33 см, діаметр корду – 2,0 см, різальна система – тримерна головка, вага без акумулятора – 3,1 кг.

husqvarna travokosilki

4. Акумуляторна травокосарка Husqvarna 536LiRX – довговічний інструмент завдяки безщітковому двигуну, зі зручною панеллю керування, зрозумілою навіть на інтуїтивному рівні. Велосипедні рукоятки і ергономічний плечовий ремінь забезпечать користувачу максимальний комфорт. Простежується також і функція економії енергії, що забезпечує тривалий процес роботи на одному заряді акумуляторної батареї. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В, діаметр косіння – 40 см; діаметр корду – 2,0 см; різальна система – тримерна головка і ніж, вага без акумулятора – 3,8 кг.

5. Акумуляторний кущоріз Husqvarna 136LiHD45 – ідеально збалансований інструмент, з простим керуванням і функцією економії енергії. Оснащується такий пристрій металевим редуктором, який забезпечує максимально тривалий термін експлуатації. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В; довжина леза – 45 см, відстань між ножами – 2,5 см, вага без акумулятора – 3,1 кг.

husqvarna kustorez

6. Акумуляторний кущоріз Husqvarna 536LiHD60X – з металевим редуктором і безщітковим двигуном для тривалого терміну користування. Характеризується зручним і легким керуванням, функцією економії енергії, а також встановленою задньою рукояткою в п'яти положеннях, що дозволить працювати з ще більшим комфортом. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В, довжина леза – 60 см, відстань між ножами – 3,0 см, вага без акумулятора – 3,8 кг.

husqvarna visotorez

7. Акумуляторний висоторіз Husqvarna 536LiРТ5 – це сучасний інструмент з безщітковим двигуном, що забезпечує довговічність садового інструмента, простою панеллю керування та функцією економії енергії, а також ергономічною рукояткою для високого рівня комфорту під час експлуатації. Крім того, висоторізи Husqvarna 536LiРТ5 мають телескопічну штангу для зручного зберігання і транспортування. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В, довжина шини – 25 см, крок ланцюга – 1 / 4", довжина штанги – 2,4-4,0 м, вага без акумулятора – 4,9 кг.

husqvarna vozduhoduv

8. Акумуляторна повітродувка Husqvarna 436LiВ – «машина», яка також оснащена безщітковим двигуном, ідеально збалансована і має ергономічний дизайн. Варто відзначити і функцію «Круїз контроль», яка може сміливо забезпечити просту і легку роботу, а також високий рівень продуктивності шляхом функції прискорення наддуву. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В, швидкість повітряного потоку – 46 м / с, максимальна продуктивність – 11,7 м³ / хв, вага без акумулятора – 2,4 кг.

husqvarna gazonokosilka

9. Акумуляторна газонокосарка Husqvarna LC141Li – такий помічник оснащений безщітковим двигуном, металевою декою і колесами на кулькопідшипниках – все це забезпечує максимально тривалий термін користування. А для комфортної та продуктивної роботи є функція економії енергії, зручна панель управління, регульовані по висоті ручки і зручний важіль регулювання висоти косіння. Крім того, така газонокосарка має вбудовану складану рукоятку, що забезпечить комфортне зберігання і транспортування. Характеристики: напруга акумулятора – 36,0 В, ширина косіння – 41 см, висота косіння – 25-75 см, обсяг травозбірника – 50 л, вага без акумулятора – 20,0 кг.

husqvarna

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.