• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Інтернет-магазин «Кулібін»

Інтернет-магазин «Кулібін» радий вітати вас — справжніх поціновувачів якісного інструменту! Команда однодумців проекту «Кулібін» намагалася зробити так, щоб поточна версія сайту інтернет-магазину була максимально зручною та зрозумілою для всіх без винятку відвідувачів!

Роль покупця приміряє на себе кожен, тому всім хочеться, щоб по той бік монітора розуміли всі його сподівання і потреби. Оновлений візуал сайту, зручна навігація, цікаві сервіси та функції, а також величезна кількість корисної інформації та практичних порад — все це для вас, шановні читачі! І, звичайно, неймовірно великий асортимент якісної і сертифікованої продукції від найавторитетніших виробників.

Зайшов, побачив... і купив!

Досвід продуктивної роботи з постійними клієнтами, здобутий нашою командою, дозволяє підібрати і представити до вашої уваги інструменти найвищого класу від найвідоміших брендів світового рівня.

На сайті інтернет-магазину «Кулібін», а також у «виставковому залі» нашого офісу, представлений широкий вибір товару в 5 основних категоріях:

Садова техніка Зварювальне обладнання Електроінструмент Устаткування Інструмент
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Зайшовши на головну сторінку сайту і вибравши відповідну категорію, ви переходите в розділ «Каталог товарів». Всі назви продукції чітко розподілені по розділах та підрозділах. Погодьтеся, що це також створює комфортні умови для пошуку і перегляду торговельних найменувань — вибір стає робити легко і зручно.

Поряд з якісним зображенням (фото) кожної моделі інструменту подано детальний опис цього товару, із зазначенням особливостей його використання, сфери застосування, комплектації і т.д. Ви також зможете переглянути відеопрезентацію або відеозвіт про випробування деяких моделей обладнання, представленого в нашому асортименті. Крім того, в окремій таблиці наочно відображені всі основні характеристики, які потрібно враховувати при остаточному виборі.

На сайті інтернет-магазину «Кулібін» передбачена система фільтрації за кількома параметрами. В будь-якому підрозділі ви самостійно зможете відсортувати пропозиції нашого електронного каталогу:

  • по найменуванню;
  • від дешевих до дорогих;
  • від дорогих до дешевих;
  • за популярністю.

Фільтри, що працюють в синхронному режимі, дозволяють істотно скоротити часові витрати на пошук відповідного інструменту та його супутніх товарів.

Шановні покупці, ви можете скористатися дуже зручною і корисною функцією «Порівняти відмічені товари». Для цього потрібно під зображенням товару, просто клікнути мишкою на «Порівняти товар» і перейти до списку, в якому можна буде порівняти відібрані варіанти по ряду основних характеристик. Це зажди зручно, легко та доступно.

Нерідко те, що й годі собі уявити, виявляється можна купити

Зорієнтуватися в потоці пропозицій представленого у нас інструменту, обладнання та супутніх товарів вам допоможуть практичні статті та огляди. Тут на вас чекають корисні поради досвідчених майстрів і найактуальніша інформація про особливості використання того чи того інструменту. Ми розкриємо всі секрети, акцентуємо увагу на тонкощах і деталях. У наших статтях не тільки популярна інформація, але я детальний опис усіх процесів використання інструменту з детальною ілюстрацією кожної дії якісними світлинами.

Цінності абстрактні — ціни конкретні

Садова техніка від Husqvarna, GoodLuck, Makita, Partner, Al-ko — це перевірені часом надійні помічники в, часом нелегкій, роботі на присадибній ділянці або паркової території.

Ми пропонуємо зварювальне обладнання різного типу від таких торгових марок, як: Awelco, Forte, Gerrard GYS, Kaiser Stanley та Атом-Сварка. Тут тільки першокласні моделі!

У категорії електроінструмент пропозиції від тих брендів, які, перш за все, здобули відмінну репутацію у вас, шановні покупці. Серед них: AL-KO, Black&Decker, BOSCH, DeWalt, GYS, Good Luck, Husqvarna, Kaiser, Makita, Remeza, Stanley, Toptul, Vorskla і багато ін. «Кулібін» є сертифікованим партнером цілого ряду визнаних у всьому світі виробників професійного та побутового інструменту й обладнання.

Устаткування от Dalgakiran, Firman, Kama, Makita, MIOL, Уралмаш, MIOL, Remeza і Deca в нашому магазині завжди за доступною ціною і в широкому асортименті.

Ручний інструмент. «Кулібін» із задоволенням рекомендує своїм клієнтам лише найкраще, те що вироблено компаніями AL-KO, Awelco, Black&Decker, BOSCH, Dalgakiran, Deca, DeWalt, FELCO, Fiskars, Gardena, GYS, Husqvarna, Kaiser, Klingspor, Makita, MIOL, Remeza, Partner, Stanley, Toptul та Vorskla. У нашому каталозі на вас чекають найбільш популярні комплекти інструмента для автомобілістів, майстрів слюсарної і столярної справи, а також популярні одиниці товару, які прослужать довго і будуть радувати вас своєю якістю виконання роботи.

З гордістю повідомляємо — у нас найкращі ціни!

Хороший товар легко знаходить свого покупця

У рубриці «Рекомендований товар» до вашої уваги представлені найбільш популярні моделі інструменту. Тут ви можете ознайомитися зі зразками самого товару, щоб в подальшому зробити вигідну покупку. Ми рекомендуємо - ви своїм вибором підтверджуєте якість запропонованих варіантів.

Робити покупки оnline — це зручно, вигідно і швидко! Будь сучасним!

Сьогодні більшість людей живе за принципом «час — це гроші», і, звичайно, ідеальним варіантом для них є можливість зробити покупку в оnline-магазині.

Отже, якщо ви відвідувач інтернет-магазину «Кулібін», то:

  • Ви можете робити покупки, не відходячи від комп'ютера: дивитися, вибирати, порівнювати, відкладати, постійно змінювати думку. І для цього зовсім не потрібно бігати з магазину в магазин, їхати з одного кінця міста в інший, стояти в пробках чи довжелезних чергах.
  • Можна «гуляти» по нашому каталозі в будь-який зручний для вас час, у вихідні та свята, під час дощу і в снігопад, в спеку і при шквальному вітрі — погода для вас не завада.
  • Ви значно економите свій час, тому що за товаром не потрібно ходити — ми вам його доставляємо вже «на завтра».
  • Ви задаєте умови пошуку (наприклад, секатори з храповим механізмом) — і за лічені хвилини знаходите все, що вас цікавить.
  • Декілька кліків мишкою — і перед вами вся необхідна інформація, а ще яскраві, великі та чіткі зображення товарів, які можна вивчати не поспішаючи, вникаючи в цікаві деталі.

У будь-якому випадку, часу на похід по «торгових залах» інтернет-магазину витрачається набагато менше, навіть якщо врахувати читання вивчення статей, оглядів та відгуків.

Якість — це коли повертаються клієнти, а не продукція!

Інтернет-магазин «Кулібін» цінує кожного клієнта, тому наша стратегія полягає в забезпеченні замовників лише високоякісним інструментом.

Звертайтеся за консультацією до наших фахівців-практиків. Досвідчені менеджери із задоволенням розкажуть про всі тонкощі і секрети використання інструмента. Ми завжди раді допомогти вам зробити правильну покупку!

Якщо все-таки придбаний виріб не задовольняє всіх вашим вимог, то відповідно до «Закону про захист прав споживача» ви маєте абсолютне право на обмін чи повернення товару протягом перших 14 днів з дня його придбання.

Немає нічого простішого, чим продавати те, що ти любиш

Назву нашого магазину «Кулібін» було вибрано неспроста. Ім'я російського чудо-механіка з Нижнього Новгорода Івана Петровича Кулібіна давно стало своєрідною класикою. Людина, яка випередила свій час, майстер і винахідник — він той, хто увійшов в історію завдяки створенню дивовижних рукотворних механізмів: починаючи від телескопа і мікроскопа, саморухливої коляски і мостів незвичайної форми закінчуючи крихітними сувенірними годинниками.

Кажуть, що видатний російський полководець Олександр Васильович Суворов, побачивши великого винахідника на іншому кінці зали, став демонструвати йому поклони промовляючи при цьому: «Вашій милості, вашій честі, вашій премудрості моє шанування!».

Кулібін, завдяки своїй нестримній фантазії і таланту механіка, вигадував, проектував, конструював, збирав і втілював в життя неймовірні на той момент, а це середина XVIII століття, пристрої і механізми. До того ж, деякі свої напрацювання він просто так дарував своїм друзям та знайомим. На жаль, не всі його відкриття збереглися до нашого часу, тому вже через столілля, те, що він давно придумав, відкривалося знову, але вже іншими винахідниками.

Однак, збереглося чітке підтвердження того, що І.П. Кулібін безмежно любив свою справу і йому однозначно подобалося дивувати, крокувати в ногу з прогресом та радувати усіх своїми винаходами.

Ми - команда інтернет-магазину «Кулібін»! Ми - самовіддані і теж закохані в свою роботу фахівці-практики, які бездоганно володіють теорією!

Наше завдання — зробити придбання інструменту простою, логічною, і, головне, швидкою операцією!

Ми точно знаємо, що таке якісний інструмент і піклуємося про те, аби придбані у нас технологічні моделі будь-якого інструменту відповідали всім вашим вимогам. Наприклад:

  • полегшували вирішення багатьох професійних і побутових завдань;
  • радували надійністю та ефективністю;
  • приносили задоволення від їх використання.

«Кулібін» — головний по інструментах! Наш магазин працює точно, як годинниковий механізм і чітко, як вічний двигун. І це лише початок!

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.