• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Новинка! Електроінструмент STANLEY Power Tools

З травня 2015 року інтернет-магазин «Кулібін» розширив асортимент товарів в категорії електроінструмент продукцією відомого бренду STANLEY. Наш інтернет-магазин один з перших представив електричний інструмент STANLEY Power Tools на ринку України.

Лінійка товарів STANLEY Power Tools — це електроінструмент для будівельних і ремонтних робіт, який прекрасно підійде як для професійного, так і для побутового використання. Лояльна для покупця цінова політика, відмінна якість, ефективність і продуктивність — все це електроінструмент STANLEY Power Tools. Крім того, цей електроінструмент, як і ручний інструмент цього виробника відрізняється продуманим дизайном і особливою ергономікою, адже STANLEY завжди цінує зручність і комфорт користувача.

Електроінструмент Stanley

В онлайн-каталозі «Кулібін» представлені: кутові шліфувальні машини (болгарки), дрилі, клейові пістолети, лобзики електричні, молотки відбійні, перфоратори, пили дискові, пили монтажні по металу, пили торцювальні, рубанки електричні, термоповітродувки, точила електричні, фрезери, шліфмашини та шурупокрути.

Бажаємо вам гарних і вигідних покупок!

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.