• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Новинка в групі побутової техніки Black&Decker — акумуляторний пилосос для чистки вікон WW100

Не так давно відомий бренд по виробництву електроінструменту Black&Decker представив абсолютно нову групу товарів — побутову техніку. І ось торгова марка вже пропонує новинку - акумуляторний пилосос для чистки вікон, а саме модель WW100.

пилосос Black&Decker WW100

У цій статті ми познайомимо вас ближче з цим маленьким універсальним помічником, розповімо про всі його переваги та корисні функції.

Передусім варто зазначити, що віконний пилосос WW100 має дуже широку сферу застосування. Крім того, що він призначений для прибирання вікон і дзеркал, цей акумуляторний пилосос можна використовувати й для видалення конденсату, прибирання душових кабін і ванних кімнат, для прибирання столів (особливо зі скляною стільницею), мийки автомобіля. Також віконний пилосос Black&Decker ідеальний інструмент для збору пролитої рідини.

пилосос Black&Decker WW100

Вага пилососа становить всього лише 800 г, а в поєднанні з продуманою ергономічною конструкцією це означає, що з таким інструментом буде дуже легко і зручно працювати, а виконання великої кількості побутових завдань з прибирання не викликатиме вже відчуття втоми. До речі, на одній зарядці акумулятора пилосос Black&Decker WW100 може безперервно працювати близько 25 хв. За цей час можна виконати досить значний обсяг робіт, при чому заощадити не тільки час, а й сили.

пилосос Black&Decker WW100

Особливої уваги потребує і конструкція акумуляторного пилососа WW100, адже її особливості дозволяють за допомогою всього лише одного пилососа замінити кілька одиниць техніки. До того ж він оснащений безліччю корисних і функціональних деталей.

пилосос Black&Decker WW100

А тепер про все по черзі:

  • Наявні еластомерні скребки забезпечують рівномірне всмоктування рідини, гарантують швидке прибирання без розводів.
  • Накладка зі спеціального матеріалу — мікрофібри. Використовуйте її для очищення сильно забруднених поверхонь, які вимагають активного механічного впливу.
  • Спеціальна кнопка для фіксації робочої поверхні, забезпечує чергування функції пилососа і покриття мікрофібри. Також є клавіша для повернення робочої поверхні в режим пилососа.
  • пилосос Black&Decker WW100

  • Наявний спеціальний відсік для миючого засобу. Крім того, акумуляторний пилосос оснащений спеціальним пристроєм, який виробляє спрей-розпорошення миючого засобу. Кнопка включення знаходиться на рукоятці інструменту, тому не дуже зручно користуватися без необхідності перервати процес прибирання.
  • Прозорий резервуар для збору рідини об'ємом 100 мл. Такий резервуар дозволяє запросто контролювати рівень його заповнення і необхідність своєчасної очистки.

пилосос Black&Decker WW100

Літій-іонний акумулятор пускає в хід віконний пилосос Black&Decker WW100. Цей тип акумулятора відрізняється відсутністю так званого «ефекту пам'яті», швидкою зарядкою, компактним розміром і малою вагою. На корпусі віконного пилососа розташований спеціальний індикатор рівня заряду акумулятора.

Зробіть своє життя простішим. І зробіть це сміливо — передайте прибирання вашому новому помічникові — акумуляторному пилососу Black&Decker WW100.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.