• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Новинки садової техніки торгової марки Makita

У 2015 році японська корпорація Makita запропонувала українським покупцям декілька новинок з напрямку «Садовий інструмент і техніка» — більш вдосконалені моделі з відмінними робочими параметрами та технічними характеристиками.

Мотокоса Makita EBH252U для приватного використання у догляді за газоном, прибудинковою територією або для баз відпочинку, лікарень і т.д. Мотор потужністю в 1 к.с. забезпечить до 8500 обертань різальної/косильної гарнітури за 1 хв. Тобто використовувати бензокосу Makita EBH252U можна для робіт будь-якого рівня складності. Варто також відзначити, що ця модель мотокоси характеризується мінімальними експлуатаційними витратами.

Мотокоса Makita

Для важчих та інтенсивних навантажень Makita пропонує модель з чотиритактним двигуном EM4351UH. В такій бензокосі прекрасно поєднуються висока потужність (2,2 к.с.) і досить невелика вага (всього 8,6 кг). Під час тривалих робіт на великій ділянці оператор не буде відчувати дискомфорту чи втоми.

Makita тример

Лінійка акумуляторних інструментів Makita поповнилася двома новими моделями тримерів для обробки газону — DUR182LZ, DUR364LZ, а також ланцюговою пилою Makita DUC302Z для садових робіт або звичайного використання у сфері будівництва.

Makita DUС302Z

Асортимент садових повітродувок Makita поповнився високопотужною бензиновою машиною — EB7650TH (3,7 к.с.). Такий інструмент призначений для комунальних підприємств, а також для дорожніх служб.

повітродувка Makita EB7650TH

Для фермерів, садівників, працівників лісових господарств і комунальних підприємств також є новинка — бензиновий обприскувач Makita PM7651H. Технічні характеристики у цього мотообприскувача приємно дивують: обсяг робочого бака 15 л, швидкість повітряного потоку - 85 м/с, а дальність обприскування - до 16 м. При мінімальних витратах часу і сил можна виконати колосальний обсяг роботи!

обприскувач Makita PM7651H

Кожен інструмент ТМ Makita виготовлений із застосуванням технічних інновацій і сучасних розробок. В такому випадку, сміливо можемо виділити декілька найцікавіших і, безумовно, чи не найважливіших інструментів для користувача.

По-перше, технологія EasyStart (легкий старт) полегшує запуск двигуна шляхом скорочення опору стартера. Тому ваш садовий помічник вже менш ніж за секунду буде готовий до роботи!

По-друге, технологія MPI (електронна система запалювання) також полегшує запуск двигуна внаслідок змін кута випередження запалювання.

По-третє, запатентована технологія SAS (стратифіковане повітряне продування) дозволяє істотно підвищити потужність двигуна в широкому діапазоні роботи та при цьому дозволяє скоротити витрату палива на 20%.

Новинки від японського виробника Makita завжди актуальні. Поспішайте оновити свій арсенал садових інструментів!

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.