• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Поповнення в лінійці побутових пилососів Black&Decker – 5 абсолютно нових моделей

Black&Decker — один з найвідоміших і найавторитетніших виробників електроінструменту для ремонту і будівництва. Не так давно компанія почала розширювати асортимент товарів, що випускаються внаслідок нової лінійки - побутової техніки для прибирання. Водночас в цій групі представлені дві категорії - пароочисники і пилососи. Якраз про останні й піде мова.

Буквально цими днями Black&Decker представив 5 абсолютно нових для українського покупця моделей пилососів з 3 популярних серій: Pivot, Cyclonic Lithium Ion, ORA.

Black&Decker PV1820L

Серія Pivot поповнилася двома моделями акумуляторних пилососів: PV1420L (Li-Ion акумулятор 14,4 В, повіт. потік 1 080 л/хв) і PV1820L (Li-Ion акумулятор 18,0 В, повіт. потік 1170 л/хв).

Black&Decker PV1420L

Обидва пилососи серії Pivot Black&Decker мають ергономічну конструкцію, яка забезпечує компактність інструменту в складеному стані. Крім того, фішкою цих пилососів можна назвати особливу конструкцію сопла (вона навіть запатентована розробниками Black&Decker). Вся річ у тому, що дизайн дозволяє всмоктуючому соплу повертатися, причому кут обертання становить 200°. Можна з упевненістю сказати, що у власників пилососа серії Pivot не буде проблем чи якихось труднощів зі збиранням навіть важкодоступних місцях. До того ж вбудована щілинна насадка допоможе дістатися до найважчих місць. Чистота на 120 % гарантована!

Black&Decker PV1420L

Пилозбірник (обсяг 440 мл) у пилососів PV1420L і PV1820L зроблений з прозорого матеріалу, тому можна запросто контролювати ступінь його наповнення та здійснювати своєчасну очистку. Достатньо всього лише відкрити кришку і висипати вміст мішка в сміттєвий кошик.

Black&Decker PV1420L

Разом з пилососом стандартний комплект поставки включає також інтелектуальний чотиригодинний зарядний пристрій і літій-іонну батарею.

Black&Decker PV1820L

Серія Cyclonic Lithium Ion охоплює новий акумуляторний пилосос DV7215EL (Li-Ion акумулятор 7,2 В, повіт. потік 980 л/хв) з системою фільтрації Cyclonic.

Black&Decker DV7215EL

Основна відмінність пилососів цієї серії якраз таки в особливій системі фільтрації. Cyclonic забезпечує високий показник сили всмоктування сміття незалежно від ступеня заповнення пилозбірника. Сам же мішок (обсяг 610 мл) виконаний з прозорого матеріалу, що дуже зручно для контролю за рівнем його заповнення.

Компактна продумана конструкція пилососа Black&Decker DV7215EL гарантує не тільки зручне зберігання, а й ефективне прибирання в місцях з обмеженим простором, наприклад, між стінами й великою побутовою технікою (холодильником, пральною машиною, газовою плитою і т.д.)

Black&Decker DV7215EL

Ще одна особливість пилососа Black&Decker DV7215EL — це особлива технологія «smart charge». Вона допомагає економити до 70 % енергії в порівнянні зі звичайними зарядними базами/пристроями. Суть технології «smart charge» полягає в тому, що зарядний пристрій вимикається при повній зарядці акумулятора автоматично і не споживає зайвої електроенергії. Тому дуже зручно зберігати такий пилосос на зарядної станції, адже інструмент буде завжди готовий до роботи. До речі, зарядна станція як і літій-іонний акумулятор включені в стандартний комплект поставки.

Серія акумуляторних пилососів ORA тепер містить дві нові моделі HVFE2150LR (Li-Ion акумулятор 21,6 В, робочий цикл 16 хв) і SVFV3250L (Li-Ion акумулятор 32,4 В, робочий цикл 25 хв).

ORA-AIR-CYCLONE-SYSTEM

Такі акумуляторні пилососи це техніка 2в1, тобто за допомогою спеціальної насадки-турбощітки компактний пилосос перетворюється в інструмент для прибирання підлогових покриттів.

Black&Decker HVFE2150LR

Особливість пилососів Black&Decker серії ORA полягає в однойменній технології. Суть технології ORA (OptimizedRuntime + Airflow) полягає в тому, що 12 конусних роздільників в системі фільтрації ефективно очищають повітряний потік від зібраного сміття, таким чином ризик засмічення і втрати/зниження всмоктуючої здатності мінімальні.

Black&Decker HVFE2150LR

Обидві моделі пилососів поставляються з зарядної станцією, до речі, час заряду батареї становить всього лише 4 год, а сам інструмент можна зберігати в станції, так він завжди буде готовий до роботи.

Комплект поставки пилососа Black&Decker HVFE2150LR включає також подовжуючу щілинну насадку зі щіткою для прибирання підлоги, вбудовану щілинну насадку в ручному пилососі і щітку для використання в режимі ручного пилососа.

Black&Decker SVFV3250L

Комплект поставки пилососа Black&Decker SVFV3250L включає щілинну насадку, насадку з м'яким ворсом, спеціальну щітку для прибирання шерсті домашніх тварин.

Black&Decker SVFV3250L2

Варто відзначити, що кожна модель акумуляторних пилососів цього виробника відрізняється не тільки продуманою і ергономічною конструкцією, а також стильним і сучасним дизайном. Нові акумуляторні пилососи торгової марки Black&Decker — це ваші незамінні та надійні помічники в прибиранні!

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.