• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Суперстильна газонокосарка від AL-KO за суперціною!

Раді представити до вашої уваги газонокосарку німецького бренду AL-KO — модель Comfort 34 E BVB edition.

Газонокосарка Comfort 34E BVB

Це лімітований випуск з більш стильним і яскравим дизайном розроблений на честь відомого на весь світ німецького футбольного клубу Borussia Dortmund. Дизайнери AL-KO потрудилися на славу — використали кольори футбольного клубу і його логотип, завдяки чому газонокосарка придбала абсолютно новий вигляд. Безумовно, така косарська машинка буде радувати будь-якого футбольного фаната.

За своїми технічними характеристиками та робочими параметрами газонокосарка схожа на вже відому багатьом модель Comfort 34 E. Двигун потужністю 1200 Вт розрахований на обробку газону площею до 300 м².

Газонокосарка Comfort 34 E BVB edition має 6 ступенів стрижки й місткий травозбірник (37 л). Робоча ширина — 36 см. Варто відзначити, що електричний мотор газонокосарки працює практично безшумно та абсолютно нешкідливий для як для оточуючих, так і для екології. Яскравий жовтий колір корпусу й оновлений дизайн на честь німецького ФК Borussia Dortmund однозначно порадує не тільки футбольних фанатів. І, мабуть, чи не найприємніший момент — це демократичність ціни — всього лише 2 999 грн за унікальну та ексклюзивну газонокосарку!

Газонокосарка Comfort 34E BVB

Ще раз нагадуємо, що це лімітований випуск, тобто кількість газонокосарок в дизайні ФК Borussia Dortmund по супервигідній ціні обмежена.

Поспішайте зробити попереднє замовлення на нашому сайті або за телефоном — (0432) 50-86-86, (067) 430-86-86, (063) 609-85-85.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.