• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Універсальна пила Scorpion - новинка торгової марки Black&Decker

У цьому сезоні іменитий і досить авторитетний бренд Black&Decker представляє свою суперновинку — універсальну пилу Scorpion, яка поєднує в собі функції та можливості сучкоріза, ножівки та лобзика.

Пила Black&Decker Scorpion

Універсальність пили також полягає і в тому, що інструмент може працювати з різними матеріалами: деревиною, пластиком, металом.

Ще одна корисна фішка новинки Black&Decker — це інноваційна технологія Autoselect. Вона представляє свого роду селектор-варіатор, який дозволяє вибрати тип матеріалу, з яким потрібно буде працювати. Після того, як оператор встановив позначку на необхідній позиції (дерево/пластик/метал), пила автоматично переходить в оптимально відповідний режим пиляння. Безумовно, така функція допоможе заощадити і час, і сили, до того ж оператор може бути на всі 100 % впевнений в ідеальному налаштуванні робочих параметрів. Та й новачкам і майстрам-любителям ця технологія однозначно припаде до смаку, адже нема потреби вивчати інструкцію або шукати інформацію на інтернет-форумах про те, як налаштувати інструмент під певні умови роботи.

Пила Black&Decker Scorpion

Система швидкої зміни різальних компонентів також покликана заощадити масу часу, адже різальне полотно можна змінити натисканням всього лише однієї кнопки. І це без залучення будь-якого додаткового інструменту — досить встановити необхідне оснащення за допомогою одного руху руки й продовжувати роботу.

Пила Black&Decker Scorpion

Особливої уваги потребує і підошва пили Scorpion — це запатентована розробка компанії Black&Decker, яка може бути встановлена у двох положеннях: в першому для роботи з інструментом як лобзика або ножівки, а в другому — для використання пилки як сучкоріза. Крім того, така підошва вміє збільшувати площу, що гарантує максимально точний зріз в разі використання пили як лобзик.

Пила Black&Decker Scorpion

Потужність пили Black&Decker Scorpion складає 500 Вт, число ходів на холостому ходу — 0-2700 оборотів за 1 хв, а сама величина ходу дорівнює 23 мм. Комплект поставки крім самого інструменту включає 3 різального полотна для роботи з різними матеріалами та фірмовим кейсом для зручного транспортування і зберігання пили.

Пила Black&Decker Scorpion

Отже, новинка бренду Black&Decker допоможе заощадити вам не тільки час та сили, а й збереже ваш гаманець від зайвих витрат. Адже купити пилу Scorpion означає придбати відразу трьома електроінструментами — сучкорізом, лобзиком і ножівкою.

Пила Black&Decker Scorpion

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.