• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Акумуляторна куртка з підігрівом від компанії Makita і функціональний набір для зимової риболовлі.

Усім добре відома приказка «Готуй сани влітку, а воза взимку». Ось і сьогодні ми пропонуємо вам заздалегідь подумати про свій комфорт, зручність та здоров'я. Як саме? Дуже просто. Представляємо до вашої уваги мегазручну і стильну акумуляторну куртку з підігрівом виробництва японської торгової марки Makita. До речі, як раз для любителів зимової риболовлі у Makita є особлива пропозиція — унікальний набір, що складається з акумуляторного шурупокрута і бура для льоду. Тому така куртка з підігрівом від Makita стане відмінним доповненням вашим сміливим ідеям.

Куртка Makita

Куртка має три зони обігріву — це спина та ліва і права частини грудної клітки. Зліва на грудях розташований терморегулятор для налаштування режиму підігріву, а три світлодіоди, як індикатори, показують обраний режим: 1 — низька, 2 — середня і 3 — висока інтенсивність обігріву. Ззаду в лівій частині розташована спеціальна кишеня для акумулятора і тримача. До речі, тримач для акумулятора 114,4 В–18,0 В поставляється в стандартній комплектації разом з курткою. У самій куртці чотири кишені: стандартні для рук зліва і справа, нагрудна кишеня на блискавці і додаткова кишеня на рукаві.

Куртка Makita

Куртка виготовлена з високоякісних сучасних матеріалів: 94% поліестер, 6% — спандекс. Використання таких матеріалів гарантує надійний та ефективний захист від дощу та будь-якої вологи. Якщо ж погода вітряна, то виробник рекомендує використовувати додатково верхній одяг. Внутрішні манжети в'язані, а комір зроблений з м'якого флісу.

Куртка Makita

Зручна і досить корисна особливість куртки Makita — це можливість відстебнути рукава (за допомогою блискавки) і трансформувати куртку в жилетку. Така унікальна функція дозволяє використовувати куртку і навесні, і восени. Крім того, рукам буде забезпечена максимальна свобода. Куртка Makita доступна в широкій розмірній лінійці від найменшого розміру S аж до 3XL.

Продуктивність

Максимальний час роботи акумулятора Makita BL1830 18 В 3,0 А / год зі 100 % -вим рівнем заряду — 17 годин (за умови роботи в режимі низької інтенсивності нагріву).

Для кого ж в першу чергу призначена куртка з підігрівом від Makita? Відповідь проста – куртка може стати в пригоді кожному, а найбільше її зможуть оцінити будівельники, виконроби, водії, а також любителі риболовлі, особливо в зимовий період.

До речі, як раз для любителів зимової риболовлі у Makita є особлива пропозиція — унікальний набір, що складається з акумуляторного шурупокрута та бура для льоду. Куртка з підігрівом Makita стане відмінним доповненням, адже для її використання прекрасно підійде акумулятор від шурупокрута. Шурупокрут моделі DDF458Z 18,0 В — це компактний і легкий інструмент з чудовою ергономікою, яка відрізняється підвищеною стійкістю до як до пилу, так і до вологи. Шурупокрут Makita має ще одну перевагу, поціновувачами якої стануть любителі ранкової риболовлі — це подвійне світлодіодне підсвічування з функцією післясвітіння.

Makita DDF458Z

Особливої уваги заслуговує і бур для льоду, адже це продукт відомого виробника рибальського оснащення і спорядження — Rapala (Фінляндія). Особливої уваги заслуговує і бур для льоду, адже це продукт відомого виробника рибальського оснащення і спорядження — Rapala (Фінляндія). Помітно й те, що цей бур розроблений спеціальним перехідником для акумуляторного шурупокрута Makita, тому він з легкістю впорається з найскладнішими завданнями: максимальна допустима товщина льоду - 95 см, а діаметр свердління — 155 мм. І це без особливих зусиль. Адже всю роботу чому за лічені секунди зробить шурупокрут. Бур для льоду Rapala UR Evo Steel виготовлений з міцної сталі, оснащений змінними ножами, які можна заточити. Додатково бур зроблений зі спеціальною насадкою, яка перешкоджає його падіння під лід.

бур Makita

Чи то початківець, чи вже досвідчений професіонал — компанія Makita подбає про кожного.

Гарного улову!

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.