• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Інтерв'ю з представником компанії Stanley Black&Decker про побутову техніку Black&Decker

Компанія Black&Decker представила нову категорію товарів — побутову техніку для прибирання. Ми поставили кілька запитань представнику компанії Stanley Black&Decker в Центральному регіоні України Фещуку Олександру, щоб ближче познайомитися з новою лінійкою продукції компанії.

PV1820L

Кулібін (далі К.): «Яку категорію товарів охоплює група побутової техніки бренду Black&Decker?»

Олександр Фещук (далі А. Ф.): «В асортименті українського ринку з побутової техніки Black+Decker можна виділити такі товарні категорії:

  • Пароочисники:
    • для прибирання підлогових покриттів;
    • для прибирання різних поверхонь на кухні та у ванній: плитки, вікон, дзеркал, духовок і т.д.
  • Акумуляторні пилососи:
    • акумуляторні кухонні щітки (для прибирання дрібного сміття чи рідин);
    • акумуляторні пилососи для миття вікон;
    • акумуляторні електровіники (пилососи з турбощіткою).
  • К.: «На кого в першу чергу орієнтована лінійка товарів Home Product Black&Decker? Яке позиціювання побутової техніки Black&Decker?»

    А. Ф.: «Продукція орієнтована на сучасний будинок і сучасного користувача. Наша цільова аудиторія - це люди як з дітьми, так і без них, з середнім фінансовим доходом і вище, прогресивні, ті, що займають проактивну життєву позицію. Всі, хто готовий відмовитися від болісних прибирань, що займають більшість вільного часу, але люблять і хочуть підтримувати чистоту в будинку. Вся продукція HouseHold Black+Decker відрізняється сучасним дизайном, максимальним комфортом користування і високою якістю. Вся продукція HouseHold Black+Decker призначена для використання в приватному будинку, квартирі або офісі. Асортимент модельного портфеля включає більше ніж 50 найменувань в різних цінових категоріях: від бюджетних пропозицій (де головним фактором є ціна і функціональність) до спецпропозицій в елітному класі (продукція з чудовим креативним дизайном, максимальною функціональністю в одному виробі). При великій різниці в асортименті та цінових пропозиціях, ми декларуємо ОДНАКОВИЙ рівень високої якості для будь-якого вибору».

    SVFV3250L2

    К.: «Могли б ви назвати основних конкурентів продукції Home Product Black&Decker?»

    А. Ф.: «Конкурентом може бути будь-яка компанія, яка готова виробляти якісну продукцію і постійно працює над вдосконаленням свого модельного ряду. Цієї миті, ми не маємо чітко вираженого конкурента за всіма товарними категоріями. В окремих товарних групах на ринку України присутні й інші виробники, проте жоден з них не має такого широкого асортименту».

    К.: «У чому ж основні переваги побутової техніки Black&Decker в порівнянні з продукцією найближчого конкурента?»

    А. Ф.: «У групі пароочисників, наша продукція, на відміну від її аналогів, володіє швидкою системою старту (готовність до роботи через 15 сек. після включення), наявністю противапняної системи в парогенераторі, системою Autoselect, яка дозволяє оптимально підібрати режим роботи виходячи з типу підлогового покриття».

    NW4820N2

    «У групі акумуляторних пилососів (кухонних щіток) в нашому асортименті присутні пропозиції на будь-який смак і гаманець. Водночас в наших продуктах ми використовуємо сучасні технології фільтрації ЦИКЛОН, Li-Ion акумулятори, можливість розміщення зарядної док-станції на будь-якій горизонтальній поверхні чи навіть на стіні. Так само, в цій категорії продукції ми віддаємо перевагу «золотій середині» - максимальна продуктивність при максимальній тривалості роботи. Це одна з найголовніших і основних переваг, в той час, як інші виробники намагаються забезпечити максимальну тривалість роботи, але не приділяють час питанню продуктивності (або сили і обсягу повітряного потоку).Забезпечення максимальної сили всмоктування вагомо позначається на тривалості роботи. У цьому питанні ми будемо завжди непохитні, і нашу продукцію розробляємо враховуючи всі фактори й вимоги наших користувачів».

    К.: «Які умови гарантійного та післягарантійного обслуговування побутової техніки Black&Decker?»

    А. Ф.: «Гарантійні умови на нашу продукцію, в принципових моментах, не відрізняються від типових умови на будь-яку техніку - її не можна розбирати, вносити конструкторські доробки, палити та викидати з вікон. Це звичайно ж перебільшення, але фактично, так все і є:

    • гарантія на продукцію — 2 роки;
    • післягарантійне обслуговування здійснюється через мережу сервісних центрів по всій території України;
    • будь-яке звернення користувача в сервісний центр (пересилання продукції для гарантійного сервісного обслуговування) проводиться шляхом компанії.

    HVFE2150LR

    К.: «Думаю, багатьох цікавить питання щодо миючих засобів, які можна використовувати з побутовою технікою Black&Decker. Що ви порекомендуєте і чи чекати нам появи побутової техніки з логотипом Black&Decker?»

    А. Ф.: «Якщо мова йде про пароочисники, то в цьому питанні очікувати нічого не варто. Ми не плануємо робити миючі засоби під логотипами Black+Decker, тому що в нашій техніці додатково використовувати їх вам не доведеться. Все прибирання відбувається внаслідок екологічних процесів — пару і високої температури. Це і є наші помічники. У пилососах для миття вікон можна використовувати миючі засобі провідних виробників/професіоналів в цій сфері. Але вибір завжди за споживачем».

    К.: «І як щодо аксесуарів, наприклад, додаткових насадок тощо?»

    А. Ф.: «До всієї побутової техніки доступні аксесуари, змінні та витратні матеріали: мікрофібри, щітки, фільтри і т.д. Асортимент їх досить широкий і завжди доступний для наших користувачів. Придбати додаткові аксесуари можна відразу при здійсненні покупки основного продукту або пізніше — в будь-який необхідний споживачеві момент. Мало того, в групі пароочисників, споживачеві дається унікальна можливість розширити функціонал свого продукту, отримуючи додаткові насадки, які не входять в базову комплектацію».

    Black+Decker

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.