• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Побутові насоси для води Gardena

Грамотна система водопостачання для приватного або дачного будинку — це не тільки запорука зручності і комфорту власників, але і можливість ефективно доглядати за садом, газоном, городом і квітковими клумбами. В наші дні практично щомісяця підвищуються тарифи, в тому числі й на водопровідну воду, тому багато хто замислюється про альтернативні джерела води для господарсько-питних потреб. Свердловина, цистерна, колодязь або криниця стануть відмінними джерелами дорогоцінної рідини, особливо якщо для подачі води використовувати хороше напірне обладнання. В такому випадку насоси та насосні станції німецького виробника Gardena стануть просто знахідкою, адже це високоякісне обладнання з максимальними показниками надійності, продуктивності та неймовірно тривалим терміном служби.

Побутові насоси для води Gardena

У цій статті, на прикладі декількох моделей насосів Gardena, ми розповімо вам всі переваги цього обладнання, а також підкажемо як правильно вибрати побутовий насос в залежності від особливостей використання.

В першу чергу краще визначитися, як ви плануєте використовувати побутовий насос: це буде стаціонарна установка або ж потрібна мобільність і свобода пересування обладнання. А може й таке, що ви захочете встановити насос в колодязь або саму цистерну. Залежно від цього можна виділити три основні групи насосів Gardena.

Побутові насоси для води Gardena

Отже, припускаючи стаціонарне використання вибирайте станцію побутового автоматичного водопостачання. Використання насосної станції допоможе врази скоротити витрати на оплату рахунків за водопостачання, адже ви зможете використовувати безкоштовну дощову воду для поливу рослин в саду або городі, для змивання в туалеті або ж для того, щоб просто помити машину.

Побутові насоси для води Gardena

Наприклад, насосна станція Gardena Comfort 4000/5 Eco здатна подавати дощову воду з бочок або цистерн, а також воду з колодязя з максимальною продуктивністю в 3500 л/год, при чому весь процес повністю автоматизований і не вимагає постійного контролю за обладнанням. Цей насос може працювати в особливому екорежимі, який дозволяє економити до 15% електроенергії в порівнянні зі стандартним режимом роботи. Вбудований фільтр робить попередню очистку води від бруду і піску. Функція автоматичного відключення спрацьовує, наприклад, коли немає води в колодязі або цистерні, таким чином запобігаючи роботу насоса всуху. При необхідності насос можна перевести в ручний режим управління.

Більш потужний насос подібного типу Gardena Premium 5000/5 Eco Inox здатний працювати з продуктивністю в 4500 л/год. Насосна станція цієї моделі також може працювати як в повністю автоматичному режимі, так і в ручному, до того ж є можливість переходу в екорежим, для скорочення споживання електроенергії. Напірний бак об'ємом у 24 л виготовлений з нержавіючої сталі може працювати протягом 5 років без необхідності технічного обслуговування (заміна мембран, заправка повітрям). Всі насосні станції Gardena дуже прості в установці й експлуатації, а продумана ергономіка конструкції і передові дизайнерські рішення гарантують компактність і зручність зберігання обладнання.

Бытовые насосы для воды Gardena

Автоматичні напірні насоси Gardena дуже прості в установці, досить компактні і мобільні, до того ж такий насос можна використовувати як постійний елемент побутової системи водопостачання. Нагнітальну воду можна використовувати в пральні кімнаті або туалеті, а також для поливу саду чи городу. Наприклад, підключати його до системи дощування або до системи мікрокраплинного поливу.

Так, наприклад, напірний насос Gardena 5000/5E LCD Comfort з максимальною продуктивністю в 5000 л/год з рідкокристалічним дисплеєм. На екран виводяться вся інформація по роботі насоса, а також це дає можливість спростити налаштування та використання широкого функціонала обладнання. Насос працює в повністю автоматичному режимі завдяки манометричному електронному вимикачу. При відкритому крані спрацьовує датчик тиску, запускаючи насос для подачі води. Варто відзначити, що працює насос практично безшумно і з мінімальними показниками вібрації.

Побутові насоси для води Gardena

Більш потужна і продуктивна модель напірного насоса Gardena — 6000/6E LCD Inox також має рідкокристалічний дисплей і працює з продуктивністю нагнітання води 6000 л/год (максимум). Насос оснащений датчиком тиску, вбудованим фільтром для попереднього очищення води, а також здатний працювати в режимі скорочення витрати рідини, тобто може бути підключений до системи мікрокраплинного поливу, до посудомийної або пральної машини.

Побутові насоси для води Gardena

Для того, щоб використовувати воду з глибокого колодязя, свердловини або цистерни використовуйте автоматичний заглибний насос високого тиску. Так, для джерел з глибиною до 13 м відмінно підійде насос Gardena 6000/5 Comfort. Повністю автоматичний режим роботи досягається завдяки наявності електронних датчиків і манометричного вимикача, тобто насос подає воду тільки при необхідності і вимикається як тільки робота закінчена або вода не потрібна. Такий режим допомагає істотно економити споживану енергію, а також забезпечує просте використання і експлуатацію насоса. Ця модель оснащена особливим механізмом, що запобігає роботу насоса всуху, тобто коли рівень води, наприклад, в цистерні, досягає критичного рівня. У комплект постачання входить спеціальний міцний кріпильний трос за допомогою якого можна занурювати і виймати насос з джерела води (наприклад, колодязь).

Побутові насоси для води Gardena

Якщо ж у вас глибший колодязь або свердловина, рекомендуємо купити насос Gardena 6000/5 Inox Automatic Premium. Ця модель здатна нагнітати до 6000 л води в годину з глибини до 20 м. Електронні датчики, пристрої та продуманий функціонал забезпечить автоматичну роботу насоса в економічному режимі споживання електроенергії. Такий свердловинний насос дуже компактний, діаметр корпусу до 10 см, тому він прекрасно підійде для використання в будь-якому колодязі або прорубаній свердловині.

Побутові насоси для води Gardena

Всі насоси ТМ Gardena дуже прості в установці та не вимагають особливих знань і навичок для експлуатації.

Є ще кілька параметрів вибору насоса, які застосовують до обладнання з кожної групи, тобто і для свердловинних насосів, і для насосних побутових станцій водопостачання і для автоматичних напірних насосів. Висота всмоктування або з якої глибини необхідно подавати воду, наприклад, в резервуарі з дощовою водою рівень рідини знаходиться на глибині 5 м, а насос розташований на землі, таким чином бачимо, що необхідна висота всмоктування — 5 м. Якщо ж, наприклад, бочка з водою знаходиться на землі, як і насос, то висота всмоктування становитиме 0 м. Також необхідно визначити висоту подачі води. Це різниця між рівнем розташування кінцевої точки і рівнем розташування насоса. Наприклад, насос встановлений в підвалі, а на другому поверсі вбиральня або пральня, тоді висота подачі або висота нагнітання води складе приблизно 4-5 м.

Сподіваємося, що наша стаття допоможе вам у виборі побутового насосного обладнання від компанії Gardena і ви оціните всі його переваги для водопостачання.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.