• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Статті

  • Як заощадити кошти купуючи акумуляторну техніку без акумулятора та зарядного пристрою?

    Акумуляторний інструмент, перш за все, цінують за зручність — працювати можна будь-де, навіть там, де електрики немає і близько. Мережевий кабель не тягнеться, під ногами не плутається і роботі не заважає. Тому поціновувачів такої техніки стає дедалі більше.

  • Ланцюг бензопили: правильна натяжка, час заточування і правила її вибору

    Натяжка ланцюга, коли саме необхідно точити ланцюг бензопили і як її правильно обирати — відповідаємо на найпоширеніші питання щодо експлуатації бензоінструмету.

  • Приготування паливної суміші: пропорція мастила і бензину для бензопили

    Двигун бензопили — це «серце» інструменту, тому дуже важливо використовувати правильну приготовлену паливну суміш. У цій статті ми розповідаємо якою саме повинна бути пропорція мастила і бензину для бензопили, а також окремі тонкощі процесу приготування паливної суміші.

  • Як обрати бензопилу

    На сьогодні на ринку представлена величезна кількість бензопил, тому пропонуємо розібратися в досить актуальному питанні — як правильно обрати бензопилу. Для початку варто визначитися для виконання яких завдань і як часто ви будете її використовувати. А далі все ще простіше.

  • Історія винаходу садового тримера

    Садовий тример — своєрідний різновид ручної мотокоси. Сьогодні це дуже популярний інструмент серед власників приватних будинків, заміських ділянок. Дуже часто цей інструмент присутній в арсеналі комунальних служб, фермерів, ландшафтних дизайнерів і професійних озеленювачів. Однак, мало хто знає, що цей садовий помічник був придуманий американцем Джорджем Баллас, котрий був далеким від садівництва і винахідливої діяльності.

  • Звідки з'явилися назви брендів AL-KO і Bosch

    Усім добре відомий вислів «Як корабель назвеш, так він і попливе». Однак в реальності багато відомих брендів, компаній та корпорацій мають назви, які ніяк не пов'язані з успіхом або зовсім не символізують щось успішне. Так в честь чого або кого названі найвідоміші виробники, чому та чи та торгова марка називається саме так? Насправді все геніальне просто. Назви часто пов'язані з ім'ям засновника, значущим для компанії або звичайними географічними назвами і т.д. Цей цикл статей пропонує короткі історії походження назв відомих всьому світу торгових марок і брендів.

  • Як обрати фарбопульт для будинку для побутового використання

    Фарбопульт — дуже корисний інструмент в домашньому господарстві, адже з його допомогою, незалежно від оброблюваного матеріалу і його форми, можна проводити найрізноманітніші малярні роботи. Фарбопульт електричний — це мобільний і компактний пристрій, який оптимально підійде для вирішення більшості побутових завдань з фарбування.

  • Історія винаходу електричного дриля

    На сьогодні практично жоден майстер не обходиться без електродриля. Можна з упевненістю сказати, що це один із найпоширеніших електроінструментів, який широко використовується як для вирішення побутових завдань, так і для проведення будівельно-ремонтних робіт професійного рівня. Як виглядає дриль і для чого він потрібен знає кожен. А ось коли саме з'явився перший електричний дриль і як він виглядав — далеко не всі. У цій статті ми дамо відповіді на ці питання і зможемо разом простежити через які трансформації і модернізації йому довелося пройти.

  • Звідки з'явилися назви брендів Bahco і Fiskars

    Усім добре відомий вислів «Як корабель назвеш, так він і попливе». Однак в реальності багато відомих брендів, компаній та корпорацій мають назви, які ніяк не пов'язані з успіхом або зовсім не символізують щось успішне. Так в честь чого або кого названі найвідоміші виробники, чому та чи та торгова марка називається саме так? Насправді все геніальне просто. Назви часто пов'язані з ім'ям засновника, значущим для компанії або звичайними географічними назвами і т.д. Цей цикл статей пропонує короткі історії походження назв відомих всьому світу торгових марок і брендів.

  • Історія винаходу бензопили

    Бензопила — дуже поширений інструмент в садівництві, лісовій промисловості, фермерстві і т.д. По суті, бензопила — це ручна пила з шиною, ланцюгом і двигуном внутрішнього згоряння, який приводить в дію весь механізм. Сьогодні, мабуть, кожен знає, як виглядає і для чого використовується цей помічник. А як виглядала перша у світі бензопила, хто винайшов першу ланцюгову пилу і як цей інструмент еволюціонував — далеко не всі. Тому пропонуємо невеличкий екскурс в історію ланцюгових пил.

  • Звідки з'явилися назви брендів Makita і Husqvarna

    Усім добре відомий вислів «Як корабель назвеш, так він і попливе». Однак, в реальності багато відомих брендів, компаній та корпорацій мають назви, які ніяк не пов'язані з успіхом або зовсім не символізують щось успішне. Так в честь чого або кого названі найвідоміші виробники, чому та чи та ТМ називається саме так? Насправді все геніальне просто. Назви часто пов'язані з ім'ям засновника, значущим для компанії або звичайними географічними назвами і т.д.

  • Як обрати динамометричний ключ: види і його особливості

    Динамометричний ключ — це різновид гайкового ключа, однак в цьому інструменті є вбудований динамометр. Такий ключ буде незамінним при необхідності визначення якості затягування різьбового з’єднання.. Збір будівельних конструкцій, промислового або будівельного обладнання, а також збір у сфері автосервісу передбачає певне значення крутного моменту для певного з'єднання.

Пошук за категоріями

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.