• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Вибір дриля Bosch: висока якість за доступною ціною

Дриль Bosch

Інструмент Bosch добре відомий і широко поширений в Україні. Професіонали і домашні майстри завжди позитивно відгукуються про техніку німецької компанії. Сьогодні Bosch — це синонім якості та надійності. Понад сто років компанія займає провідні позиції з розробки та виробництва електроінструменту та обладнання промислового, професійного і побутового призначення. При розробці нових технологій Bosch завжди співпрацює з професіоналами.

Дриль Bosch

Дрилі Bosch, як і весь електроінструмент цього виробника, відповідають найвищим вимогам щодо потужності, універсальності й точності. Дриль компанії Bosch підійде для майстрів, які вимогливо ставляться до якості своєї роботи і до якості свого робочого інструмента.

Компанія пропонує безударні дрилі — це високоефективний інструмент, з довговічним швидкозажимний патроном. Велика потужність, розумні технології, компактний і ергономічний дизайн —- це відмінні риси цієї дрилі.

Дриль Bosch Дриль Bosch

Потужні ударні дрилі Bosch для найвимогливіших професіоналів. Вони відрізняються оптимальною ергономічністю завдяки компактній конструкції та малій вазі. Всього один універсальний інструмент відкриває перед вами великі можливості. Ударний дриль Bosch має у своєму розпорядженні велику кількість практичного оснащення. Завдяки цьому вона забезпечується максимальною продуктивність і високим рівень безпеки роботи.

Високою точністю і винятковою практичністю навіть у важкодоступних місцях відрізняються кутові дрилі Bosch. Дуже прості і зручні в керуванні, вони можуть також використовуватися для перемішування в'язких матеріалів.

Bosch випускає як мережеві, так і акумуляторні дрилі. Літій-іонна технологія Bosch для електроінструменту дозволила створити новий вимір габаритності і продуктивності. Такі дрилі вражають своєю витривалістю акумулятора, оптимальністю ваги і розміру.

Дриль Bosch Дриль Bosch

Електрорегулювання частоти обертання допомагає обрати оптимальний режим роботи. Функція «Реверс» дозволяє працювати у двох напрямках, а також є ефективна система пиловидалення. Електронний стабілізатор забезпечує високу продуктивність при важкій роботі, ба більше, можлива постійна частота обертання навіть при високому навантаженні. Захист від повторного запуску запобігає самостійному запуску інструмента після повторного включення електрики. Всі ці розробки, технології та функції присутні в різних моделях дрилів Bosch.

Інноваційні електродрилі Bosch — це професійний інструмент для досвідчених користувачів з різних сфер промисловості і домашніх майстерень. Вони оснащені різноманітними продуманими функціями для досягнення найкращих результатів роботи у будь-яких умовах

Обравши дриль Bosch – ви спершу обираєте високу якість і надійність, та ще й по доступній ціні!

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.