• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Як заощадити кошти купуючи акумуляторну техніку без акумулятора та зарядного пристрою?

Акумуляторний інструмент, перш за все, цінують за зручність — працювати можна будь-де, навіть там, де електрики немає і близько. Мережевий кабель не тягнеться, під ногами не плутається і роботі не заважає. Тому поціновувачів такої техніки стає дедалі більше.

Лише за останні 7-10 років на акумуляторне живлення було переведено більшість обладнання. Сьогодні ж АКБ живлять не лише смартфони та планшети. Вони стали незамінні для будівельної і садової технік, для прибиральних машин і навіть сільськогосподарських агрегатів.

Саме тому багато провідних виробників вирішили спростити життя користувачеві, створивши серії бездротового інструменту «одна АКБ на всі пристрої». Таким чином покупець може одночасно придбати кілька різних приладів, наприклад, дриль, шурупокрут і гайковерт. А для живлення всіх цих інструментів буде достатньо одного акумулятора і зарядного пристрою. Тому акумуляторний інструмент, що працює на уніфікованій батареї – це вже значна економія вашого часу, коштів і місця для їх зберігання чи транспортування.

Акумуляторний інструмент

Переваги однієї АКБ на всі пристрої

Якщо раніше акумуляторні батареї були малопотужними та заряджалися в 3-4 рази довше, ніж працювали і при цьому у роботі виникав дискомфорт, то сьогодні ситуація кардинально змінилася. Сучасні виробники постійно працюють над тим, аби споживачі назавжди забули, що таке перегрів інструменту і коротке замикання, велика вага та невчасний саморозряд батареї. Натомість удосконалюють термін експлуатації пристроїв, додали захист від перезарядження і перерозрядження, збільшили мобільність, легкість та ергономічність акумуляторного інструменту, що суттєво підвищує комфорт для користувача, а про ефект пам’яті можна взагалі не згадувати – бо він у них відсутній.

До прикладу, відома німецька компанія Bosch створила і розвиває одну із найбільших міжбрендових акумуляторних систем Power for ALL, де батареї з цього альянсу підходять до інструменту та садової техніки брендів Bosch, Gardena, Gloria, Emmaljunga, Vagner та Rapid.

Своєю чергою азіатська компанія Ryobi, яка була заснована ще в далекі 40-ві роки, не відстає і випускає акумуляторний інструмент лінійки ONE+ з однією універсальною 18-вольтовою АКБ, що підходить для сотні видів інструментів.

Базуючись на такій універсальності, не можливо не згадати і Cordless Alliance System (CAS), що використовує найпотужнішу систему акумуляторних батарей — від Metabo. Це єдина акумуляторна платформа, яка вже на початку свого існування об'єднала майже десять топових світових виробників електроінструменту. Наразі ця співпраця розширилася до 17 компаній.

CAS пропонує високу надійність та багатофункціональність свого продукту. Адже один-єдиний акумулятор з системи має стовідсоткову сумісність з понад 230 інструментами різних торгових марок.

Що це дає конкретно вам?

Використання інструментів з універсальною АКБ як мінімум зекономить ваш час, кошти й сили і точно зробить вас незалежним від будь-яких зовнішніх чинників. Бо маючи у своєму арсеналі всього лиш 1-2 АКБ, які стануть живленням для усієї вашої акумуляторної техніки, ви зможете виконати широкий спектр завдань різними пристроями.

Як бачимо, продаж інструменту без акумулятора – це не додаткова незручність чи примха виробників. Це самостійний вибір кожного майстра. Для вас створюються сучасні альтернативи швидкого і якісного процесу, а яким саме інструментом це буде зроблено вже залежить від вас.

Як придбати акумуляторний інструмент на уніфікованій батареї?

Зробити замовлення можна в нашому інтернет-магазині «Кулібін» або звернутися до продавця-консультанта. Ми залюбки допоможемо знайти вам саме той інструмент, що зробить вас справжнім професіоналом. Адже у нас лише якісна і перевірена техніка.

А для більшої зручності замовників доставка покупок передбачена по всій країні.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.