• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Як вибрати ніж для щеплення Felco

Швейцарський бренд Felco визнаний одним зі світових лідерів у виробництві різального садового інструменту та інвентарю. Кожен продукт відрізняється винятковою надійністю, продуктивністю, ергономічним продуманим дизайном і взаємозамінністю складових частин. Всі ці якості притаманні і ножам для щеплення Felco.

Не дивно, що ці садові ножі настільки популярні і користуються довірою мільйонів користувачів. Адже з приходом весни кожен садівник знає наскільки важливо правильно провести санітарну обрізку та прищепні роботи. А за допомогою такого хорошого ножа щеплення рослини буде проведене на професійному рівні і за рекордно короткий час.

Felco

Асортимент прищепних ножів Felco налічує майже десять моделей різних садових інструментів. У цій статті ми коротко розповімо про особливості і призначення кожного з них, таким чином ви без зайвих зусиль зможете вибрати відмінний ніж для щеплення і обрізування дерев, а також для роботи на виноградниках. До речі, садові ножі Felco гідно оцінять професійні флористи, тому що ідеальна заточка ножа як ніколи доречна під час складання квіткових букетів і композицій.

Felco 3-90 10

Ніж Felco 3.90 10 — підійде для всіх видів садових робіт по дрібній обрізці, відрізняється легкістю і неймовірно гострим лезом з нержавіючої сталі. Дизайн рукоятки продуманий до дрібниць, тому комфортна робота буде забезпечена і жінці і чоловікові.

Felco 3-90 20

Ніж Felco модели 3.90 20 з прямим лезом призначений для щеплення щитком, має спеціальне пристосування для відділення кори. Ідеально підійде для декоративного садівництва і щеплення трояндових кущів. Лезо ножа виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі і відрізняється винятковою гостротою заточкою.

Felco 3-90 40

Ніж для щеплення Felco 3.90 40 оснащений вигнутим лезом, додатково має спеціальне пристосування для відділення кори. Цей ніж призначений для щеплення щитком для плодових дерев. Гостро заточене лезо виготовлено з нержавіючої сталі найвищої якості. Для більш зручної та комфортної роботи конструкція прищепного ножа передбачає упор для великого пальця руки (13 мм).

Felco 3-90 50

Універсальний ніж Felco 3.90 50 відмінно підійде для декоративного садівництва. Основні відмінні риси цієї моделі ножа це компактні розміри і неперевершена міцність. Як і всі садові ножі Felco ця модель оснащена гостро заточеним лезом з нержавіючої сталі.

Felco 3-90 60

Для робіт у сфері плодівництва, на виноградниках, для художнього садівництва, для щеплення та обрізки рослин призначений легкий і практичний ніж Felco 3.90 60.

Felco 3-91 10

Felco 3.91 10 — це універсальна модель прищепного ножа. Гостре лезо довжиною 51 мм виготовлене з нержавіючої сталі. Додатково ніж оснащений віддільником кори довжиною 32 мм з цільної латуні.

Felco 1-92 00

Садовий ніж Felco 1.92 00 відрізняється чудовою якістю. Ця модель призначена для щеплення дорослих і зрілих дерев. Лезо гостро заточене, виготовлене з нержавіючої сталі довжиною 70 мм. Форма леза з легким вигином. Дерев'яна рукоятка з продуманою геометрією має латунні накладки, гарантує комфортну роботу для володаря руки будь-якого розміру.

Felco 1-93 00

Кривий прищепний ніж Felco 1.93.00 типу серпетки має зручну рукоятку з листяних порід дерева і латунними накладками. Зігнуте лезо з нержавіючої сталі має довжину 76 мм. Цей ніж призначений для видалення бруньок і пагонів рослин, а також буде незамінний в роботах з декоративного садівництва і у сфері плодівництва.

Felco

Отже, тепер ви знаєте особливості всіх садових прищепних ножів Felco. Перед остаточною покупкою рекомендуємо потримати інструмент в руках, перевірити наскільки добре він «лягає» в долоню і підходить саме вашій руці. Для неперевершених результатів роботи і тривалого терміну служби ножа правильно доглядайте за ріжучим інструментом. Після кожного сеансу роботи витирайте досуха від слідів соку рослини і не забувайте змащувати лезо ножа, щоб запобігти корозійних процесів. Не забувайте, що такий інструмент повинен бути виключно гострим, заточку необхідно проводити регулярно і стежити за тим, щоб дотримувався початковий кут.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.