• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Як вибрати мінімийку для автомобіля

Автомобілісти дуже часто стикаються з проблемою пошуку хорошої автомийки з високим рівнем сервісу і прийнятними цінами. Проте, з придбанням побутової мінімийки ця проблема повністю відпадає і вже підтримувати машину в бездоганній чистоті можна і без послуг мийних комплексів.

Мінімийка

Побутовий апарат високого тиску повністю окупає себе менш ніж за рік. Середня вартість побутової мінімийки 1800–2200 грн. Якщо скористатися статистичними даними, то автолюбителі миють свої машини в середньому 1 раз на тиждень. В рік отримуємо приблизно 50 разів. Послуги мийного комплексу обійдуться приблизно в 70–100 грн. За допомогою простих математичних дій не важко підрахувати, що мінімийка не тільки окупиться за рік, але і заощадить вам, як мінімум, 1300 грн. До того ж ви економите не тільки гроші, але і свій час — більше немає потреби їздити по місту або стояти в чергах. Ваша персональна автомийка буде доступна в будь-який час доби й без вихідних.

Мінімийка Мінімийка

Змити пил і освіжити авто можна просто потужним струменем води з використанням стандартної насадки.

Сильно забруднений автомобіль краще буде мити з використанням спеціальних шампунів і піноутворюючої насадки.

Виробники мінімийок пропонують велику кількість аксесуарів — насадок до миючих апаратів. Завдяки таким насадкам збільшується ефективність процесу миття. Наприклад, з легкістю можна позбутися бруду у важкодоступних місцях, таких як дно автомобіля чи внутрішні частини коліс. Також є спеціальні насадки-щітки для скла.

Мінімийка Мінімийка

Ось ще декілька порад щодо особливостей мийки автомобіля, які допоможуть утримувати вашого «залізного коня» в бездоганному стані.

По-перше, після миття не варто залишати авто під прямими сонячними променями, тому що на сонці випалюється фарба.

По-друге, використання спеціального воску захищає лаковану поверхню і наділяє її водовідштовхувальними властивостями. Такий віск необхідно наносити зверху вниз, а після — промити машину чистою водою. Щоб уникнути розводів, стежте потім, щоб віск не потрапив на скляну поверхню.

Побутова мінімийка запросто стане найкращим другом для вашого автомобіля та вашим надійним помічником!

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.