• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Зміна гарантійних документів для продукції Husqvarna AB

На початку 2018 року для продукції брендів Husqvarna, Partner і McCulloch в ТОВ «Хускварна Україна» замінили стандартний гарантійний талон на спеціальний фірмовий документ «Контрольний перелік для перевірки перед продажем». Перевірку виробів та заповнення гарантійного документа виконує продавець для того, щоб ТОВ «Хускварна Україна» могла переглянути гарантійні рекламації згідно з умовами гарантійного обслуговування.

Доставка

Компанія Husqvarna Forest&Garden гарантує функціонування всіх своїх фірмових виробів і безкоштовний ремонт чи заміну будь-яких деталей, що мають заводські дефекти через помилки установки або браковані частини. АЛЕ при умові – якщо це відбувається в офіційних ремонтних майстернях Husqvarna і протягом усього гарантійного терміну.

Компанія Husqvarna зобов'язується протягом дії гарантійного терміну безкоштовно відремонтувати або замінити продукти чи його деталі, які виявилися дефектними через неналежну якість матеріалів або виробниче пошкодження, за умови коректного використання і технічного обслуговування продукту.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.