• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

На що здатний аерограф. Можливості аерографії

Аерографія

Аерографія з кожним роком набирає більших обертів і стає неймовірно популярною технікою. І не тільки як професія, а вже і як хобі. Більшість з нас не проти ввести більше яскравих фарб у свої сірі будні. Тим більше, що таким чином можна персоналізуватися і проявити свою індивідуальність - малюнки на автомобілях, на смартфонах, ПК, ноутбуках і т.д. За допомогою аерографії також можна оновити інтер’єр у квартирі або надати звичайним побутовим предметам нового вигляду.

Аерографія Аерографія

Аерограф — основний робочий інструмент. Це невеликий пневматичний інструмент, який розпилює фарбу або чорнило. Своїм виглядом він дуже нагадує звичайну авторучку, тільки з додатково прикріпленим бачком для фарби.

Аерографія Аерографія

Аерографи поділяють на два основних типи — одинарної і подвійної дії. У разі використання перших, управління відбувається тільки по одному з каналів — повітряному або барвистому. Управління в аерографі подвійної дії відбувається у двох каналах одночасно.

Своєю чергою, вони поділяються на два види. Залежний тип (автоматичний) — це коли подача відбувається при натисканні на кнопку або відводі тригера. Незалежний тип (ручний) — спочатку відкривається повітряний клапан, а слідом за цим подається фарба. Ці дії закладені в одне ціле, тому немає можливості самостійно контролювати обсяг фарби або повітря незалежно один від одного.

Аерографія Аерографія

Аерограф працює з компресором. Саме він і здійснює подачу повітря під тиском. Нормальний робочий тиск повітря знаходиться в межах 1-3 атмосфери. Чим вищий тиск, тим тоншим буде процес розпилення. Дуже маленький тиск не забезпечить якісного розпилення фарби і це буде видно по грубим отриманим результатам. Бажано придбати регульований компресор — це дозволить вам налаштувати апарат під себе і забезпечить максимально зручний творчий процес.

Аерографія

В якості першого аерографа найкраще вибрати інструмент подвійної незалежної дії з діаметром сопла до 0,3 мм. Техніку аерографії можна освоїти володіючи лише початковими навичками малювання. Ба більше, в інтернеті величезна кількість відеоуроків і практичних занять онлайн.

Аерограф допоможе вам розбавити свої будні і створити власний шедевр, адже застосовувати його можна в багатьох областях:

  • Образотворче мистецтво.
  • Дизайн та декор.
  • Тюнінг автомобіля, мотоцикла або побутової техніки.
  • Макіяж і бодіарт.
  • Моделювання.
  • Аерографія в кулінарії.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.