• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Презентація мотокіс Makita для працівників комунального підприємства

В червні представники компанії «Makita Україна» провели презентацію нових моделей мотокіс для працівників міського комунального підприємства. Співробітники комунального підприємства мали можливість самостійно випробувати та протестувати мотокоси Makita, які буквально цими днями були сертифіковані і схвалені для продажу на території України.

Презентація мотокіс Makita

Справжній фурор викликала мотокоса з чотиритактним бензиновим двигуном. Попри вищу вартість і керівники, і рядові співробітники комунального підприємства відразу ж відзначили явні переваги цього інструменту. Працівників комунального підприємства дуже вразила продуктивність і ефективність такої мотокоси. Інструмент, працюючи на низьких оборотах, показав чудовий результат, а також приємно здивував досить низьким рівнем шуму і вібрації, а це дуже важливий фактор під час довготривалих сеансів косіння. Крім того, чотиритактна система дозволяє використовувати чистий бензин як пальне, тому повністю відпадає необхідність приготування паливної суміші, а це економія часу і зниження ризику передчасного виходу з ладу самої коси (всі ми знаємо, що приготувати паливну суміш в правильній пропорції це у своєму роді вже мистецтво).

Презентація мотокіс Makita

Керівник відділу зеленого господарства зазначив і фінансову перевагу користування мотокоси Makita саме з таким двигуном на відміну від косарок з двотактними ДВЗ. Всім відомо, що чотиритактне мастило практично у 2,5 раза дешевше, ніж двотактне, тобто ціна за 2 л оливи 2-Т така ж, як і ціна за 5 л оливи 4-Т. А це важливий фактор. Саме позитивні відгуки колег, разючі робочі параметри та технічні характеристики мотокоси Makita і схилили керівництво комунального підприємства до придбання такої моделі інструменту Makita.

Презентація мотокіс Makita

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.