• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Як обрати снігоприбирач

Всі ми любимо зиму - це пора свят і веселощів. Але крім казкового настрою зима дарує нам рясні снігопади. Тому багато хто з нас починає замислюватися над тим, як швидко та ефективно очистити від снігу, наприклад, під'їзд до гаража, доріжки, двір або стоянку. Зазвичай впоратися з цим завданням за допомогою звичайної лопати людям не під силу. То як же очистити територію, витрачаючи на це мінімум зусиль і часу? Це питанням ставлять не тільки власники приватних будинків чи комунальні служби, а й власники заміських ділянок, різних клубів, магазинів, організацій. Тому взимку незамінним помічником стане саме снігоприбирач.

Ця машина здатна в рази швидше й ефективніше очистити територію навіть від великих снігових заметів. Крім цього, сучасні снігоприбиральні машини дуже прості в керуванні й потребують для цього мінімальних зусиль. З таким прибиранням без проблем впорається навіть підліток.

Снігоприбирач

Отож, що необхідно знати про цей снігоприбирач і як вибрати машину, яка максимально відповідатиме всім вимогам і потребам? Снігоприбиральні машини поділяються на два основних типи — самохідні та несамохідні. Перші, як правило, оснащені досить потужними бензиновими двигунами. Несамохідні ж снігоприбирачі часто оснащені електродвигунами, які по потужності поступаються бензиновим.

Електричний снігоприбирач справляється на невеликих ділянках з сухим снігом. Ширина захоплення, як правило, варіюється в межах 30–45 см, а дальність викиду снігу 4–6 м. Така машина запросто стане вашим вірним та надійним помічником

.

Снігоприбирач

Снігоприбирач з потужним бензиновим двигуном і великою робочою шириною (45–85 м) з легкістю розчистить велику територію, вкриту навіть високим шаром важкого снігу. Такі машини обладнані надійною і ефективною системою шнеків, а дальність викиду снігу аж до 15 м.

Якщо вам доведеться часто міняти напрям руху машини, то краще вибрати маневровий снігоприбирач, оснащений підсилювачем рульового управління.

Снігоприбирач

Для того, щоб уникнути труднощів при запуску непрогрітого двигуна в морозну погоду, рекомендуємо звернути увагу на моделі з електростартером.

Снігоприбиральна машина з галогеновими фарами або ліхтарем — це відмінний вибір для тих, хто вдень зайнятий на роботі, а прибирати має змогу лиш ввечері. В такому разі прибирання снігу можна без проблем зробити в будь-який час доби.

Зручність під час роботи в дуже холодну морозну погоду вам забезпечать рукоятки з підігрівом. Звичайно, це не основна функція снігоприбирача, але цінителям максимального комфорту однозначно варто звернути увагу на таке увагу.

Таким чином, є кілька характеристик, які вам необхідно врахувати при покупці снігоприбиральної машини:

  • Тип і потужність двигуна (відштовхуємося від розміру території і особливостей снігового покриву).
  • Ширина захвату.
  • Система стартера.
  • Кількість передач і маневреність машини.
  • Наявність фари освітлення та підігріву рукояток.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.