• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Насоси Gardena для поливу городу з колодязя

Важко уявити собі гарний квітучий сад або врожайний город без якісного і своєчасного поливу. Навіть недосвідчений садівник або городник знає, що покладатися в цій справі тільки на погоду справа пропаща, тому всі процедури по доставці дорогоцінної рідини рослинам доводиться брати на себе. В такому разі на допомогу прийдуть садові насоси для поливу німецької ТМ Gardena.

Цей всесвітньо відомий бренд пропонує широкий асортимент високоякісних, продуманих до деталей садових насосів. До того ж ці насоси поєднують в собі перевірені часом і мільйонами користувачів технології та інноваційні рішення і розробки, вони неймовірно прості й зручні в експлуатації, а ергономічний дизайн виглядає настільки виграшно, що, часом, садовий насос можна прийняти за елемент садового декору.

Садові насоси Gardena

Є ще одна істотна перевага використання для поливу садового насоса від цього виробника, а саме — можливість виробляти зрошення водою з альтернативного джерела, тобто з колодязя або свердловини чи з резервуара з дощовою водою. Це дозволить заощадити пристойну суму грошей, адже ціни на комунальні послуги, в тому числі і водопостачання постійно зростають. Варто зазначити, що використання альтернативного джерела води для поливу це не тільки економія фінансів, але і турбота про навколишнє середовище та екологію.

Занурювальні насоси Гардена

Плануючи використовувати воду з резервуара для дощової води, наприклад, бочки, використовуйте глибинні насоси Gardena для резервуарів з дощовою водою. Всі насоси цієї серії оснащені опцією автоматичного включення/включення, що дозволить обладнанню працювати більш раціонально і економічно витрачати електроенергію.

Занурювальні насоси Гардена

Наприклад, автоматичний насос для резервуарів Gardena 4000/2 Automatic Comfort забезпечить комфортний полив завдяки можливості підключення до його шлангу пістолета-розпилювача або можливості приєднання до систем мікрокраплинного поливу Gardena. Витрата води та висота штанги плавно регулюються, чим дозволяє встановити оптимальний полив. Двигун насоса працює практично безшумно, не вимагає технічного обслуговування і дуже простий у використанні. За допомогою двоступеневого робочого колеса двигун перегартовує воду зі швидкістю 4000 л на годину. Максимальна глибина занурення такого насоса — 7 м.

Садові насоси Gardena

Для зрошення з цистерни або свердловини з висотою всмоктування приблизно до 8 м використовуйте садові насоси Gardena для поливу. Наприклад, насос Gardena 4000/5 Comfort з високою потужністю всмоктування і здатністю витримувати досить високий тиск роблять цей насос ідеальним обладнанням для поливу, для підвищення тиску в водопроводі, для відкачування та передачі дощової та водопровідної води. Ця модель насоса має 2 виходи, тому можна підключити два інструменти для поливу. Як і всі насоси Comfort, ця модель має вбудований фільтр для забезпечення безперебійної роботи і тривалого терміну служби обладнання.

Садові насоси Gardena

Більш потужна і продуктивна модель — Gardena 6000/6 Inox. Цей насос з серії преміумклас, як і всі насоси Gardena оснащений вбудованим фільтром попереднього очищення води, а також має 2 виходи, тому ви без проблем зможете під'єднати два інструменти для поливу. Для контролю за роботою насоса на корпус виведений світлодіодний індикатор, який вчасно повідомить про всілякі негаразди. Крім того, насос Gardena 6000/6 Inox оснащений термовимикачем для захисту двигуна від перевантажень.

Занурювальний водяний насос

Якщо ви плануєте здійснювати полив саду або городу за допомогою води зі свердловини з більшою глибиною (до 20 м), тоді рекомендуємо купити заглибний водяний насос високого тиску. Gardena пропонує кілька варіантів такого обладнання, наприклад, модель 5500/3 Classic з максимальною глибиною занурення 12 м. Цей насос можна використовувати з системами поливу і дощувачем Gardena. Насос оснащений вимикачем поплавця, що запобіжить роботу насоса «всуху», позаяк він автоматично вимикає обладнання як тільки рівень води стане мінімальним. Цей насос гарантує практично безшумну і продуктивну роботу. Варто відзначити, що сполучне різьблення відповідає всім міжнародним стандартам, тобто ви запросто зможете під'єднати до насоса стандартні шланги і системи поливу. Також комплектація включає спеціальний кріпильний трос для занурення і вилучення насоса.

Gardena 6000/5 Inox

Якщо ж у вас глибший колодязь або свердловина, тоді зверніть увагу на модель Gardena 6000/5 Inox. Цей компактний насос (діаметр всього 10 см) проводить забір води з глибини до 20 м. При цьому модель відрізняється високою продуктивністю в 6000 л/год і можливість довготривалого занурення. Як і всі моделі насосів Gardena, він оснащений високоякісним фільтром і надійним двигуном з мінімальним рівнем шуму. Для того, щоб підвищити рівень розташування насоса, передбачена можливість кріплення спеціальних опор. Це особливо актуально при використанні насоса в цистернах, оскільки це дозволяє істотно скоротити всмоктування піску і бруду. Такий насос комплектується спеціальним кріпильним тросом для занурення і вилучення обладнання.

<72df6c71.jpg

Асортимент насосів Gardena досить великий, тому можна з упевненістю сказати, що кожен обов'язково підбере відповідну модель саме для свого саду або городу. Ми впевнені, що ви оціните потужність і продуктивність продукції Gardena, а також комфорт і зручність використання.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.