• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Обираємо електрогенератори для дому

Усім знайомі незручності, пов'язані з перебоями в енергопостачанні. Погодні умови, ремонтні роботи, технічні неполадки - це найпоширеніші причини відключення електрики. Робота зупиняється і вдома, і в офісах, і на виробництві. Убезпечити і підстрахувати себе можна за допомогою портативної електростанції (генератора).

Генератор — це силова установка для виробництва електроенергії. У промисловості та в побуті він використовується в якості основного або ж резервного джерела електрики.

Генератор Stark DG 6500 LE Генератор Honda EU10I

Виробництвом генераторів займаються такі авторитетні виробники як: Dalgakiran, Firman, Forte, Honda, Kama, Sadko, Miol, Stanley, Stark, Werk. Багато з них відомі усьому світу якістю та надійністю своєї продукції

При виборі такого генератора необхідно враховувати тип палива, на якому він працює, потужність, кількість фаз і тип запуску.

При невеликих потужностях раціональніше використовувати бензиновий генератор. Порівняно невисока ціна і невелика вага — основні переваги таких електростанцій. Їх легко транспортувати й встановлювати в будь-якому зручному місці.

Генератор DJ 150 BS-TE Генератор ECMT7000

Дизельний генератор за вартістю значно дорожчий бензинового аналога, але, в той самий час, відрізняється цілим рядом істотних переваг. У дизельних електростанцій витрата палива менша, а моторесурс — більший. До того ж дизельне паливо дешевше бензину і в процесі згоряння виділяє набагато менше шкідливих речовин. Тому дизельний генератор це не тільки практичний, але більш безпечний і екологічний вибір

Генератори потужністю до 3 кВт найкомпактніші. Їх використовують в домашніх умовах при малій інтенсивності споживання електричної енергії.

Генератори, потужність яких складає від 3 до 10 кВт, використовують при середньому показнику інтенсивності електроспоживання. Вони служать резервним джерелом електрики під час не довготривалих перебоїв в енергопостачанні.

Генератор GPS 8000E Генератор SIG 2000

Найбільш габаритні генератори з потужністю більш як 10 кВт використовуються вже в промисловій сфері та спеціальних установах. Вони витримують інтенсивні навантаження і можуть експлуатуватися більш тривалий проміжок часу.

За кількістю фаз генератори поділяються на однофазні та трифазні. Однофазні ідеально підходять для використання вдома — вони виробляють змінний струм напругою 220 В.Генератори трифазні вже більше призначені для промислового використання - вони виробляють змінний струм напругою 380/220 В. Потужність поширюється рівномірно між кожною фазою.

По типу системи запуску генератору поділяються на:

  • ручний (за допомоги шнура);
  • електростартер (за допомоги повороту ключа);
  • автоматичний (якщо в основній мережі пропадає напруга, то генератор запускається самостійно).

Якщо ви вирішили придбати генератор для дому і раніше не стикалися з монтажем та встановленням такої електростанції, ми рекомендуємо звернутися до фахівців, як мінімум за детальною консультацією.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.