• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Революційна інновація DeWalt для акумуляторних інструментів

В серпні 2016 року відомий на весь світ бренд DeWalt запускає революційну акумуляторну систему під назвою XR FlexVolt.

dewalt_flexvolt_heading

Акумулятор XR FlexVolt — це перший у світі конвертований 18/54 В акумулятор, який забезпечує високу потужність, як у мережевого інструменту. Водночас він дозволяє зберегти всі переваги бездротового інструменту — компактність і мобільність. Напруга такого акумулятора залишає 18 В або 54 В, таким чином, він підійде і для використання з високопотужним будівельним інструментом.

XR FlexVolt має подвійну перевагу: неперевершений робочий цикл всіх чинних електроінструментів DeWalt 18,0 В шляхом підвищеної ємності, а також необхідну для робіт потужність, до сьогоднішнього дня недоступних для виконання на базі акумуляторної технології.

Flexvolt

Інноваційне рішення компанії DeWalt відкриває абсолютно нові можливості для будівельного електроінструменту.

Нова технологія дозволила створити лінійку продуктів XR FlexVolt — це суперпотужний будівельний інструмент, а заразом компактний і довговічний помічник.

Модельний ряд DeWalt XR FlexVolt — це 8 абсолютно нових продуктів, розроблених повністю відповідно до принципів технології XR FlexVolt: 54 В кутова шліфувальна машина, 54 В перфоратор SDS-plus, 54 В дриль, 54 В пила «Алігатор», 54 В шабельна пила, 54 В заглибна пила, 54В настільна пила, 54 В пила торцювання 216 мм. Кожен з цих інструментів призначений для роботи у важких умовах і при великих навантаженнях.

Крім того, всі ці акумуляторні інструменти володіють потужністю, продуктивністю і точністю будівельних інструментів із живленням від електричної мережі. Наприклад, настільна пила DeWalt XR FlexVolt — потужний інструмент, який здатний різати 50 м ДСП панелі товщиною 19 мм на одній зарядці акумулятора. Водночас пила досить портативна, тому її можна легко переносити з приміщення в приміщення без потреби електричної розетки.

battery-flexvolt

Ось що говорить про нову акумуляторну технологію співробітник компанії DeWalt Храмов В'ячеслав, керівник по маркетингу напряму «Електроінструмент»: «Якщо говорити простою мовою, лінія DeWalt XR FlexVolt — це нова сходинка в акумуляторній технології. DeWalt запускає цілий ряд інструментів, які не лише надзвичайно потужні для більшості користувачів, вони також забезпечують робочий цикл, що перевищує повний робочий день на одній зарядці».

«В якій би області вона не застосовувалася - можливості такої технології воістину безмежні. Наведу один простий приклад з роботи покрівельника. Покрівельник традиційно вважає за краще використовувати акумуляторні інструменти при роботі на висоті, оскільки вони забезпечують свободу пересування без ризику заплутатися у проводах, але змушений носити з собою мережеву дискову пилу, необхідну для великих розрізів. Нова лінія XR FlexVolt представляє не тільки потужну дискову пилу, здатну різати товсті дошки, але і сумісний акумулятор і з настільною, і з торцювальною пилою — справжня акумуляторна універсальність для цілого набору інструментів. Акумулятор також сумісний і з усіма інструментами напругою 18 В, що також дуже зручно. Ця невідома до сьогоднішнього дня акумуляторна потужність. Відтепер робота на будмайданчиках ніколи не буде такою, як колись».

Flexvolt2

Дійсно, компанія DeWalt здійснила революцію у світі акумуляторних будівельних інструментів, тому вже зовсім скоро новинки бренду стануть доступні та для українських користувачів.

Стежте за нашою рубрикою новин, щоб завжди бути в курсі новітніх технологій і розробок у сфері будівельного електроінструменту та обладнання.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.