• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Побутова техніка Black&Decker — універсальні помічники у прибиранні вашого будинку

Компанія-виробник електроінструменту для будівництва та ремонту Black&Decker не так давно представила нову лінійку товарів — побутову техніку для прибирання. У цій статті ми пропонуємо познайомиться з трьома інструментами з нової побутової групи, які обов'язково стануть незамінними, а головне універсальними помічниками в багатьох задачах з прибирання.

Універсальний акумуляторний пилосос DustBuster Wet+Dry модель NW4820N

Такий пилосос підійде як для сухого, так і для вологого прибирання, тому його сміливо можна використовувати і в ванній кімнаті, і в кухні, тобто в зонах підвищеної вологості. Крім того, цей пилосос чудово впорається і з таким завданням, як всмоктування пролитої рідини. Об'єм пилозбірника становить 175 мл.

NW4820N

Сам інструмент відрізняється ергономічною і продуманою конструкцією, що забезпечує максимально комфортне використання. Компактність, мала вага і бездротова конструкція — все це гарантує мобільність, маневреність і зручність використання пилососа Black&Decker NW4820N.

Акумуляторний пилосос цієї моделі працює від Ni-Mh акумулятора з напругою в 4,8 В. Акумуляторний пилосос цієї моделі працює від Ni-Mh акумулятора з напругою в 4,8 В. На одній зарядці акумулятора можна працювати з пилососом протягом 7,5 хв. За цей, здавалося б, невеликий часовий відрізок можна виконати чималий обсяг роботи, адже швидкість повітряного потоку складає 863 л/хв.

NW4820N

Стандартна комплектація, крім самого пилососа, містить в собі також настінне кріплення, зарядну базу, а також спеціальну гумову насадку для прибирання пролитої рідини.

Універсальний пароочисник SteamBuster модель FSS1600

Компактний і продуктивний пароочисник FSS1600 гарантує знищення 99,9% мікробів і бактерій, водночас не потрібно використовувати хімічні засоби. Всього лише через 15 секунд після включення і інструмент буде вже на 100% готовий до роботи. Потужність інструменту становить 1600 Вт, шестиметровий електропровід забезпечить комфортну роботу без будь-якого дискомфорту у в русі та переміщенні.

Пароочисник FSS1600 оснащений спеціальною системою фільтрації води, яка забезпечить надійний захист від появи накипу, гарантуючи тим самим більш тривалий термін служби для самого інструменту. Вага парового очищувача SteamBuster FSS1600 всього лише 1,8 кг, а резервуар для рідини має об’єм в 350 мл.

FSS1600

Ця модель пароочисника — це багатофункціональний переносний інструмент, який з легкістю справляється з великою кількістю різнопланових завдань з очищення та прибирання, навіть особливо складних. Наприклад, очищення кухонних плит, решіток барбекю, конфорок, душових шторок, керамічної плитки, ванн і раковин, а також кранів.

Багатофункціональність пароочисника досягається шляхом широкої комплектації, адже окрім самого інструменту вона включає і дев'ять додаткових аксесуарів. Пароструминних сопло з можливістю зміни режиму, що чистять щітки різного розміру, щітки спеціальної конструкції для очищення у важкодоступних місцях або в місцях з обмеженим простором, спеціальний гумовий скребок з губкою, який використовується для очищення скла.

Універсальний пароочисник для прибирання підлогових покриттів Stem-mop модель FSM1610

Цей пароочисник Black&Decker оснащений особливою технологією AutoSelect, яка забезпечує універсальність використання інструменту. Ця технологія полягає в тому, що користувачеві досить вибрати тип статі (камінь/мармур, плитка/вініл, дерево/ламінат) на спеціальному варіаторі. Після того, як вибір зроблено парова швабра самостійно, в автоматичному режимі налаштовує необхідний режим роботи, виробляючи необхідну кількість пара для ефективного прибирання за лічені секунди, крім того, підлогу стає сухим всього за кілька секунд.

FSM1610

Потужність пароочисника FSM1610 складає 1600 Вт, а вага майже 2,5 кг. Варто відзначити, що парова швабра готова до роботи всього лише за 15 секунд після включення, як тільки підсвічування змінить колір з червоного на синій — можна приступати до прибирання. Резервуар для води (об’єм 460 мл) знімний зручно наповнювати водою. Досить набрати звичайної води з-під крана. До речі, особлива вбудована система фільтрації води захистить від прояву накипу і дозволить істотно продовжити термін служби вашого електричного помічника.

FSM1610

Робоча частина парової швабри Black&Decker закріплена на шарнірах, тому може обертатися в радіусі 180° — найвищий рівень маневреності, особливо при очищенні в місцях з обмеженим простором (наприклад, навколо / поруч з меблями та предметами декору) або у важкодоступних місцях.

Ще кілька корисних функцій цієї парової швабри: автоматичне вимикання при установці інструменту в вертикальне положення, настінне кріплення для зручного і компактного зберігання, система намотування кабелю.

FSM1610

Стандартна комплектація включає: парову швабру, спеціальний гумовий килимок, насадку Easy Glide. До речі, ця насадка виготовлена з мікроволокна з високим показником всмоктуючої здатності, а також така насадка доволі довговічна, адже вона здатна витримати до сотого прання у пральній машині.

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.