• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Інтерв'ю з представником компанії Stanley Black&Decker про електроінструмент Stanley

Електроінструмент Stanley

На початку продажу електроінструменту торгової марки Stanley (новинка на українському ринку) ми вирішили попередити про всі нагальні питання споживачів і поговорити з представником компанії Stanley Black&Decker в Центральному регіоні України Фещуком Олександром.

Кулібін (далі К.): «Якими групами товару представлений електроінструмент Stanley для будівельних і ремонтних робіт?»

Олександр Фещук (далі А. Ф.): «На разі асортиментна лінійка інструменту Stanley містить основні групи та налічує близько 40 найменувань продукції. Варто також зазначити, що в другій половині 2015 і протягом 2016 року асортиментна лінійка передбачає розширення як модельного ряду, так і напрямків самого інструменту. На сьогодні можна виділити такі групи:

  • Інструмент для свердління й загортання: мережеві та акумуляторні шурупокрути, ударні і безударні дрилі.
  • Обробка каменю: перфоратори (горизонтальні й L-подібні), легкі і важкі відбійні молотки, пилки по каменю/плитці.
  • Металооброблення: малі та великі кутові шліфувальні машини, машини для прямого шліфування, полірувальні машини, монтажні пили.
  • Деревооброблення: лобзики, циркулярні пили, торцювальні пили, вібраційні і стрічкові шліфувальні машини, рубанки, фрезери, термоповітродувки.

К.: «Яке позиціювання продукції Stanley на українському ринку інструментів?»

А. Ф.: «В принципі, цей інструмент може позиціюватися як електроінструмент класу «Майстер» (його позиція між побутовим і професійним сегментом). Інструмент для виконання малих і середніх будівельних та ремонтних робіт. Але взагалі, при позиціюванні цієї лінійки наша компанія спробувала відійти від всіх можливих штампів. Сьогодні кожен користувач розуміє, що купуючи «аматорський» інструмент він не повинен претендувати на спеціалізацію, якість, точність і довговічність. Купуючи ж «професійний» інструмент він в будь-якому випадку повинен інвестувати досить солідні кошти, а також мати великий досвід і знання для роботи та обслуговування такого інструменту. Інструмент Stanley має асортиментну лінійку, якість і довговічність «професійних» моделей, а вартість, простота в експлуатації/обслуговуванні і дворічну повну гарантію - це вже на рівні високоякісних «аматорських» серій».

К.: «Для кого будуть цікаві електроінструменти Stanley, хто основний їх споживач і яка цільова аудиторія?»

А. Ф.: «Ми розраховуємо на те, що інструмент Stanley підійде всім: аматорові для разової роботи, домашньому майстру для вирішення всіх його побутових завдань, досвідченому користувачу для реалізації досить специфічних завдань і в побуті, і на виробництві, майстрам, які спеціалізуються на ремонті та будівельникам при вирішенні як малого, так і середнього рівня завдань. Загалом наш інструмент призначений для використання у звичайних, а часом і не зовсім сприятливих та ще й важких умовах праці. За допомогою нашого інструменту ми допоможемо і вдома, і в будівництві, і на виробництві. Ми розраховуємо почути позитивні відгуки про наш інструменті як від професійних майстерень, так і від домашніх умільців».

К.: «Могли б ви назвати основних конкурентів Stanley серед присутніх на ринку України торгових марок?»

А. Ф.: «Основними конкурентами продукції Stanley Works (New Britain, USA) на ринку України ми бачимо торгові марки «Інтерскол» (Росія), «Фіолент» (Росія) і Sparky (Europe)».

К.: «Які основні переваги продукції Stanley можна виділити в порівнянні з її конкурентами?»

А. Ф.: «Це відомий світовий бренд з 170-річною історією. Інструмент відповідає всім стандартам безпеки, виробляється на власних заводах компанії, що цим самим дозволяє виконувати контроль якості на будь-якому етапі його виробництва. За більш ніж 100 років своєї спільної історії, компанія Stanley Black&Decker заслужила відмінну репутацію в області проєктування, конструювання та випуску надійної техніки. Інструменти, які випускалися під торговими марками Stanley, Black&Decker і DeWalt протягом десятиліть є прикладом якості і довговічності. Надійність, потужність, міцність і точність — фактори, які стали візитною карткою наших торгових марок. Сьогодні ці традиції реалізуються в широкій програмі ручних і електричних інструментів. Завдяки визнанню в усьому світі, компанія Stanley Black&Decker стала компанією №1 за обсягом продажів на ринку електроінструменту в Північній Америці і останніх 6 років є однією з найбільш розвиненіших компаній у світі. Важливим фактором також є і пропонована нами не обмежена, як в інших торгових марок, складними приписами і суперечливими інструкціями, повна дворічна безоплатна гарантійна підтримка».

К.: «А як щодо гарантійного та післягарантійного обслуговування електроінструменту Stanley і організованого сервісу?»

А. Ф.: «Наша компанія завжди приділяла особливу увагу сервісній підтримці інструменту, який має випускатися. Попри низький рівень звернень (менш як 1% в період дворічного терміну гарантійної експлуатації), для користувачів цього помічника від Stanley пропонується не тільки повна дворічна безоплатна гарантійна підтримка, яка здійснюється досвідченими і кваліфікованими майстрами авторизованих сервісних центрів по території України та всього світу, а й спеціальні (максимально низькі) ціни на запасні частини і витратні матеріали, що знадобляться при післягарантійному обслуговуванні по закінченню цього терміну. Варто зазначити, що ресурс цього інструменту розрахований на не менше, ніж п'ятирічний цикл експлуатації».

К.: «Електроінструмент Stanley не так давно з'явився на ринку України. Які позиції продукція цієї торгової марки займає саме зараз? Які ваші прогнози?»

А. Ф.: «На разі, складно якось оцінити наші позиції, оскільки продаж інструменту розпочався тільки в травні 2015 року. У перспективі ми розраховуємо на значну частку ринку виходячи з ситуації з російськими торговими марками «Інтерскол» і «Фіолент», а також істотну цінову перевагу на тлі пропозиції від Sparky».

Електроінструмент Stanley

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.