• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Інтерв'ю з представником ДЗЗУ ІЕЗ ім. Є.О. Патона

Представляємо до вашої уваги інтерв'ю з представником Дослідного заводу зварювального устаткування ІЕЗ ім. Є.О. Патона (ДЗЗУ), менеджером південного регіону Пробитюком Сергієм. Пропонуємо ближче познайомитися з найавторитетнішим вітчизняним виробником зварювального обладнання та з перших вуст дізнатися про всі переваги продукції заводу ім. Патона.

Завод ім. Патона

Кулібін (далі К.): «Завод ім. Патона успішно працює вже більше ніж 50 років. У чому ж секрет такого успіху?»

Сергій Пробитюк (далі С. П.): «Секрет успіху нашого підприємства характеризує девіз заводу: «Надійність, якість та традиції». Багаторічний досвід виробництва зварювального обладнання, тісна співпраця з Інститутом електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України, а також кваліфіковані кадри - саме це і дозволяє успішно працювати на ринку зварювального обладнання не тільки в Україні, а й за її межами».

К.: «Які саме товари з категорії «зварювальне обладнання» на сьогодні пропонує завод своєму покупцеві?»

С. П.: «Наразі ПРАТ «ДЗЗУ ІЕЗ ім. Є.О. Патона» пропонує досить широкий спектр зварювального устаткування. А саме:

  • зварювальні інвертори як професійні, так і для вирішення побутових завдань. Це невеликі і компактні за вагою і габаритами зварювальні апарати, здатні вирішувати різноманітний спектр робіт пов'язаний зі зварюванням, а також з різкою метал;
  • традиційне зварювальне обладнання, до якого можна віднести зварювальні трансформатори і випрямлячі для ручного та автоматичного дугового зварювання і наплавлення; зварювальні напівавтомати; апарати і джерела для електрошлакового зварювання і переплавки, а також зварювальні трактори для автоматичного зварювання під флюсом різних марок сталі.

Завод ім. Патона

К.: «У чому переваги обладнання заводу ім. Патона в порівнянні з конкурентами? »

С. П.: «ТОВ «Дослідний завод зварювального устаткування ІЕЗ ім. Є. О. Патона» тісно співпрацює з Інститутом електрозварювання імені Є. О. Патона Національної Академії Наук України. Наше підприємство перше в Україні освоїло серійний випуск інверторів з використанням технології IGBT (підвищена надійність апаратів, збільшений робочий цикл до 60 % зварювання і підвищена енергоефективність апаратів). Відділ технічного контролю здійснює безперервний контроль якості зварювальних апаратів на кожному його етапі. У виробництві зварювальних інверторів використовуються електронні компоненти від провідних світових виробників. Чітко виділено поділ зварювальних інверторів на побутову серію (серія Е) і професійну (серія Р). Також простежується наявність у всіх цих серіях функції гарячого старту, форсажу дуги та антиприлипання. Удосконалена система охолодження інверторів. А саме: збільшена площа радіаторів охолодження та всі вони знаходяться на одній лінії потоку повітря.

К.: «Які аксесуари та витратні матеріали може запропонувати завод українському покупцеві?»

С. П.: «Окрім безпосередньо зварювального устаткування, наше підприємство готове запропонувати споживачам різноманітні аксесуари, без яких процес зварювання не можливий. До них можна віднести: кабель зварювальний, електродотримачі, клеми (затискачі) маси, пальники для напівавтоматичного зварювання, пальники для аргонодугового зварювання, редуктори і регулятори газу та багато іншого.

Окремо хотілося б виділити зварювальні електроди, що випускаються ТОВ «ДЗЗУ ІЕЗ ім. Є. О. Патона». Ця продукція випускається відносно недавно, але вже впевнено завойовує ринок зварювальних матеріалів. Завдяки спільній розробці фахівців нашого підприємства і провідних інженерів і технологів Інституту електрозварювання ім. Е. О. Патона, наші електроди відрізняються поліпшеними зварювально-технологічними властивостями, що дозволяють складати конкуренцію відомим виробникам зварювальних електродів нашої країни».

Завод ім. Патона

К.: «Розкажіть, будь ласка, докладніше про гарантійне і післягарантійне обслуговування устаткування з логотипом заводу ім. Патона».

С. П.: «Гарантійний термін на традиційне обладнання становить 1 рік з моменту продажу. Гарантійний термін на інверторне обладнання серії E, P, S - 5 років з моменту продажу (винятком є модель ВДІ-120S DCMMA/TIG — 3 роки). На інверторні апарати повітряно-плазмового різання серії S — 1 рік.

Виконавцем будь-яких гарантійних зобов'язань ДЗЗУ ІЕЗ ім. Є.О. Патона на цей час є тільки Сервісний центр «ПАТОН». Сервісний центр «ПАТОН» надає гарантію на виконаний ремонт обладнання з терміном основної гарантії. Ця гарантія є додатковим гарантійним зобов'язанням. Термін додаткової ж становить від 1 до 3 місяців в залежності від поломки. Термін дії додаткової гарантії може продовжитися, але — якщо причиною нової поломки стала раніше усунута несправність і сталося це ще до її закінчення, або ж якщо причиною поломки стала інша несправність — то тоді паралельно надається додаткова гарантія на новий ремонт.

Термін дії додаткової гарантії встановлюється Сервісним центром «ПАТОН». Він вноситься у внутрішній реєстр додаткових гарантій і вказується в паспорті апарату при його наявності.

Додаткова гарантія поширюється як на роботу щодо усунення несправностей, так і на замінені елементи та вузли. І її термін рахується з моменту складання Сервісним центром «ПАТОН» акту виконаних робіт».

Завод ім. Патона

К.: «Як кваліфікований фахівець, розкрийте кілька секретів, на які обов'язково потрібно звернути увагу під час покупки зварювального устаткування».

С. П.: «Спершу треба звертати увагу на виробника обладнання та на його гарантійні зобов'язання. Також необхідно звіряти потужність апарату, показану на корпусі з потужністю, зазначеної в паспорті виробу (багато виробників вказують завищену потужність: на корпусі нанесено 200 А, а там фактично — всього 160 А).

Також наші зварювальні інвертори йдуть в комплекті з кабелями з електродотримачами та клемою маси, довжина яких становить по 3 м. Але найчастіше на ринку можна придбати китайський інвертор з комплектом кабелів по 1,5 м. Така невелика довжина часто буває незручною в роботі, а спроба подовжити зварювальний кабель призводить до зниження потужності самого інструмента».

КОМЕНТАРІ

Написати коментар
Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.