• (0432) 50-86-86
  • (067) 430-86-86
  • (063) 609-85-85
  • (0800) 30-86-86 Безкоштовно з мобільних і стаціонарних номерів
Реєстрація
RU | UA
Замовити дзвінок Графік роботи

Гарантія до 3 років на інструмент Makita

Електроінструмент японського виробника Makita займає провідні позиції на українському ринку. Понад 400 сертифікованих моделей відповідають найжорсткішим вимогам користувачів і демонструють відмінні результати під час своєї роботи. Надійність, довговічність і всі можливі високі характеристики цього інструменту - все це вже встигли оцінити сотні тисяч користувачів по всьому світу.

Компанія «Макіта Україна» підтверджує надійність і довговічність електроінструменту, значно збільшуючи термін гарантійного обслуговування для продукції, придбаної в офіційних дилерів на території України. Наш інтернет-магазин «Кулібін» пропонує вам великий асортимент продукції Makita з можливістю продовження терміну гарантійного обслуговування аж до 3 років.

Виключення: розширена гарантія не поширюється на акумуляторні батареї, що входять в комплект поставки. На Li-Ion акумуляторні батареї в комплекті поставки і придбані окремо (після 01.11.2012) можна продовжити гарантію тільки до 2 років, за умови реєстрації кожного з акумуляторів.

Скористатися перевагами розширеної до 3 років гарантії зможе кожен клієнт інтернет-магазину «Кулібін». Для цього протягом 4-х тижнів після придбання електроінструменту Makita, вам необхідно зареєструвати покупку на офіційному сайті «Макіта Україна» - https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=ua.

Анкета

Три простих кроки для реєстрації покупки:
1. Заявка на реєстрацію. По вказаному вище посиланні перейти на вебсторінку від компанії «Макіта Україна» і заповнити невелику анкету.
2. Підтвердження. На вказану вами електронну адресу прийде лист з посиланням для підтвердження заявки. Вам необхідно просто натиснути на це посилання. Тепер вам доступна реєстрація електроінструменту і / або акумуляторних батарей, а також можливість редагувати ваші персональні дані.
3. Реєстрація інструмента. Після переходу на сайт, в розділі реєстрації ви вводите всі необхідні дані. При необхідності гарантійного сервісного обслуговування, ви надаєте реєстраційний код разом з оригіналом документа, що підтверджує факт покупки.

Інтернет-магазин Kulibin бажає вам приємних покупок!

КОМЕНТАРІ

Написати коментар

ОСТАННІ НОВИНИ

Список товарів для порівняння

Немає товарів в порівнянні. Додавайте товари до порівняння характеристик і вибирайте найбільш підходящий вам товар

Список обраних товарів

В даний момент Ваш список обраних товарів порожній.

Додаючи товари в список обраних у Вас буде швидкий доступ до них через особистий кабінет, для цього потрібно увійти в особистий кабінет або зареєструватися.

Список переглянутих товарів

Тут зберігається інформація про недавно переглянуті товари. Ви поки не подивилися жодного товару.

Знижка майже у вашій кишені

Перевірте пошту, підтвердіть підписку та отримайте знижку на покупку в наступному листі.

Ви вже підписані!

Ваш email вже є в нашій базі. Можливо, ви підписались раніше або зареєструвались через особистий кабінет. Не отримуєте наші розсилки? Напишіть нам на info@kulibin.com.ua, і ми знайдемо рішення.